Αθλητισμός

Παραμένει στον πάγκο της Εθνικής ο Σκίμπε

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, είχε εξουσιοδοτηθεί για να διαπραγματευτεί με τον Μίχαελ Σκίμπε και να συμφωνήσει μαζί του, εφόσον η απόφαση που είχε παρεθεί, ήταν να μείνει ο Γερμανός στον πάγκο της Εθνικής μας.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, είχε εξουσιοδοτηθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας για να διαπραγματευτεί με τον Μίχαελ Σκίμπε και να συμφωνήσει μαζί του, εφόσον η απόφαση που είχε παρεθεί, ήταν να μείνει ο Γερμανός στον πάγκο της Εθνικής μας.

Όπερ και εγένετο, λοιπόν. Ο Σκίμπε βρέθηκε στην Ελλάδα, συναντήθηκε με τον ισχυρό άνδρα της ΕΠΟ και οι δυο τους συμφώνησαν οριστικά να πορευτούν μαζί για τα επόμενα δυο χρόνια. Πλέον, απομένει να πέσουν οι υπογραφές συμβολαίων ανάμεσα στις δυο πλευρές και αυτό θα γίνει μόλις ο προπονητής επιστρέψει ξανά από την χώρα του, καθώς αναχώρησε και θα επιστρέψει σε λίγες ημέρες.

Ο ίδιος έπαιρνε κοντά στις 560.000 ευρώ με βάση την προηγούμενη συμφωνία και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα ίδια χρήματα θα λαμβάνει και τώρα, ότι δηλαδή δεν θα υπάρξει μείωση στο συμβόλαιό του. Επίσης, οι Κώστας Τσάνας και Θωμάς Στράτος μένουν στο πλευρό του ως βοηθοί.

Ο Σκίμπε θα καθοδηγήσει την γαλανόλευκη στα προκριματικά του Euro 2020 και στο UEFA Nations League, το οποίο ξεκινά τον επόμενο Σεπτέμβριο, με στόχο φυσικά να οδηγήσει την ομάδα στα τελικά. Το έργο του κρίθηκε θετικό, ασχέτως αν δεν πήγε η Εθνική στο Μουντιάλ, διότι παρέλαβε χάος και συμμάζεψε την κατάσταση. Πλέον, έχει μια δεύτερη ευκαιρία μπροστά του.

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια