default-image

Με… πεντάρα στους «32» του Europa League η Μίλαν

Ποδόσφαιρο
Με… πεντάρα στους «32» του Europa League η Μίλαν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Αούστρια άνοιξε το σκορ στο San Siro με την γκάφα του Μπονούτσι, αλλά η Μίλαν νίκησε 5-1 και πήρε την πρόκριση στους "32" του Europa League. Από δύο γκολ οι Αντρέ Σίλβα και Κουτρόνε (video)

Η Μίλαν νίκησε 5-1 την Αούστρια Βιέννης στο "San Siro", έτσι εξασφάλισε την πρόκριση στους "32" του Europa League και μάλιστα ως πρωτοπόρος, καθώς άφησε 4 βαθμούς πίσω την ΑΕΚ, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Ριέκα (2-2).

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν καλά για την ομάδα του Βιντσέντσο Μοντέλα, καθώς  Κρίστοφ Μόσχαϊν στο 21' άνοιξε το σκορ για τους Αυστρακούς, αφού πέρασε και τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, πλασάροντας από πολύ πλάγια δεξιά.

Τίποτα το περίεργο μέχρι εδώ, όμως στη φάση υπήρχε και ο Λεονάρντο Μπονούτσι που έκανε επική γκάφα! Όσο η μπάλα κυλούσε προς το τέρμα ο αρχηγός των "ροσονέρι" είχε τον χρόνο να κάνει τάκλιν για να την διώξει κόρνερ, αλλά τελικά η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του βρίσκοντας και λίγο στο ένα και τελικά κατέληξε στα δίχτυα.

Έξι λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από τον Ρικάρντο Ροντρίγκεθ, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1 από κοντά, ενώ στο 36' έκανε την ασίστ για να ολοκληρώσει την ανατροπή ο Αντρέ Σίλβα.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μίλαν πέτυχε και τρίτο γκολ, με την κεφαλιά του Πάτρικ Κουτρόνε στο 42', ενώ στο 70' ο Αντρέ Σίλβα έκανε 4-1, με το 2ο τέρμα του στο ματς και 6ο του στη φετινή διοργάνωση. Εντυπωσιακό είναι πως ο Πορτογάλος δεν έχει σκοράρει στη Serie A!

Δεύτερο γκολ στο ματς πέτυχε και ο Πάτρικ Κουτρόνε, με τον 19άχρονο Ιταλό να διαμορφώνει το τελικό 5-1 στο 94', φτάνοντας τα 3 τέρματα στον όμιλο.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Μπορίνι (74' Λοκατέλι), Μουσάκιο, Μπονούτσι (80' Γκουστάβο Γκόμες), Σαπάτα, Ρικάρντο Ροντρίγκεθ (64' Αντονέλι), Κεσιέ, Λούκας Μπίγλια, Τσαλχάνογλου, Αντρέ Σίλβα, Κουτρόνε.

ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Πεντς, Ντε Πάουλα, Μπόρκοβιτς, Μοχάμεντ, Σαλάμον (69' Γκλουχάκοβιτς), Ζέρμπεστ, Χόλτσχαουερ, Αλάσαν, Πρόκοπ, Φελίπε Πίρες (78' Τατζούρι), Μόνσχαϊν.

Η βαθμολογία

1. Μίλαν 11 (13-4)

2. ΑΕΚ 7 (6-5)

3. Αούστρια Βιέννης 4 (9-16)

4. Ριέκα 4 (9-12)

Η τελευταία αγωνιστική (7/12)

Αούστρια - ΑΕΚ (20:00)

Ριέκα - Μίλαν

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News