default-image

Αρνητικό ρεκόρ για Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Αρνητικό ρεκόρ για Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και στη Λισαβόνα από τη Σπόρτινγκ (3-1) και για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια αποκλείεται από ευρωπαϊκό όμιλο την 5η αγωνιστική!

 

Έπρεπε να ανατρέξουμε στο μακρινό 2005-06, όταν οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κληρωθεί με τις Ρεάλ Μαδρίτης, Λιόν και Ρόζενμποργκ, για να βρούμε την τελευταία φορά που οι Πειραιώτες πήγαν στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης χωρίς να έχουν τον παραμικρό αγωνιστικό στόχο.

 

Δώδεκα ολόκληρα χρόνια πριν... Την περασμένη εξαετία άλλωστε ο Ολυμπιακός βρισκόταν συνεχώς στα νοκ άουτ του Φλεβάρη κι ενώ είχε προηγηθεί το 2010-11 ο αποκλεισμός του καλοκαιριού, κάτι όμως που δεν θα συμβεί φέτος, αφού γνώρισε και τέταρτη ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ στα πέντε ματς που έδωσε, οι δύο από τη Σπόρτινγκ, παραμένοντας με μόλις ένα βαθμό, αυτόν που πήρε κόντρα στη Μπαρτσελόνα. 

 

Το 2005 οι πρωταθλητές Ελλάδας είχαν πάρει την 5η αγωνιστική τον πρώτο τους βαθμό στον όμιλο μέσα στην έδρα της Ρόζενμποργκ έπειτα τις 4/4 ήττες (Ρόζενμποργκ 1-3, Ρεάλ 2-1, Λιόν 2-1, 1-4) του ξεκινήματός τους και στο φινάλε επικράτησαν με 2-1 της αδιάφορης Ρεάλ στο "Καραϊσκάκη", έχοντας ωστόσο ήδη αποκλειστεί από τη συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News