Αθλητισμός

Όταν η Αγάπη σε καλεί να την κάνεις πράξη με τον ΟΦΗ! (video)

Ήταν όμορφο και συγκινητικό πολύ, να βλέπεις την εκπομπή στην Κρήτη TV, όπου η Νικολέτα Σφακιανάκη έκανε πράξη την Αγάπη, χαρίζοντας αμέτρητα χαμόγελα στα παιδιά της Στέγης Ανηλίκων να παίξουν μπάλα με μερικούς παίκτες του ΟΦΗ στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, υπό το βλέμμα του Νίκου Παπαδόπουλου από το μπαλκόνι του κτιρίου.

Αυτό ήταν το όνειρό των ανήλικων παιδιών και η συνάδελφος έκανε το παν με ευαισθησία να το υλοποιήσει και να το μοιραστεί με το ευρύτερο κοινό, μέσα από την εξαιρετικά προσεγμένη παραγωγή της εκπομπής που πλημμυρίζει από Αγάπη!

Αισθανθήκαμε πολύ όμορφα, φίλοι και μη του ποδοσφαίρου από μια τέτοια πρωτοβουλία από την Κρήτη TV και μαζί τη χαρά των μικρών παιδιών να απολαμβάνουν την επιθυμία τους να κλωτσήσουν τη μπάλα με τους πρωταγωνιστές του ΟΦΗ. Το ίδιο πιστεύουμε και όσων βρέθηκαν στα γυρίσματα, από τον προπονητή, τους φροντιστές και κυρίως τους ίδιους του παίκτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα.

Διαβάστε: "Κάνουμε την αγάπη πράξη"... με τον ΟΦΗ!

-Το μόνο που ίσως να χρειάζονταν ακόμη ήταν η ενεργοποίηση των ισχυρών αντανακλαστικών, που διαθέτει πάντα ο ΟΦΗ για κάθε σοβαρή και υπεύθυνη κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας, από κάποια πρόσωπα που μαθητεύουν αυτόν τον καιρό στους κόλπους του. Το επισημαίνουμε μέσα από το πνεύμα της εκπομπής, με Αγάπη δηλαδή, γιατί η αλήθεια μας κάνει -αν θέλουμε- να είμαστε καλύτεροι, στους τομείς της ευθύνης μας.

Η νύχτα Γκέραρντ στο "Γεντί Κουλέ" , άλλωστε, πριν λίγες μέρες, αποκωδικοποίησε και το πιο λεπτό σημείο για αυτή την κοινωνική δυναμική και έκφραση αυτού του μεγάλου αθλητικού οργανισμού της Κρήτης με τα τρία αρχικά Ο.Φ.Η.

Με την ευκαιρία, να τονίζουμε, ότι σε τέτοια κοινωνικά και ευαίσθητα γεγονότα, επί Γκέραρντ, δινόταν πάντοτε βαρύνουσα και προσωπική σημασία από τον ίδιο τον Ολλανδό και με δικές του ιδέες μάλιστα για να γίνει το καλύτερο που θα απηχούσε τα παιδιά. Ενεργούσε πάντα να κάνει "νέους φίλους μιας ζωής" στον ΟΦΗ, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία, ειδικά εκείνες που είχαν την ποιότητα να απλωθούν επικοινωνιακά και αφορούσαν παιδιά.

Σας μεταφέρουμε το απόσπασμα της εκπομπής "Κάνουμε την Αγάπη Πράξη" για τον ΟΦΗ, αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους δεν βρέθηκαν εκεί, ή δεν ενημερώθηκαν σωστά για να είναι, όταν ο φακός κατέγραφε τις εικόνες που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Σχόλια