Αθλητισμός

Η ανακοίνωση των "Snakes" και η απάντηση Τζώρτζογλου

Τοποθετήσεις σχετικά με την παρουσία των Ακαδημιών στο τελετουργικό της βραδιάς για τον Ευγένιο Γκέραρντ

Aνακοίνωση σχετικά με την παρουσία ακαδημιών του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο φιλικό γις τον Γκέραρντ εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί "Snakes" του ΟΦΗ.


Όπως αναφέρουν "ο Συνδέσμος δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τα μικρά παιδιά, τα προσωπάκια τους και τους γονείς τους αλλά έχουμε πρόβλημα με αυτό που πρεσβεύουν και την φανέλα που φορούν". Επίσης, επιτίθενται στον πρόεδρο της ΕΠΣΗ ΝίκοΤζώρτζογλου ρίχνοντάς του "τεράστια ευθύνη για την πρωτοβουλία να προχωρήσει σε αυτήν την κίνηση δίχως να ενημερώσει την ΠΑΕ ΟΦΗ αλλά ούτε και τους διοργανωτές της εκδήλωσης". Ακόμα ερωτούν "για ποιο λόγο δεν υπήρχαν Ακαδημίες του Ηροδότου, του Εργοτέλη, του ΠΟΑ αλλά και άλλων ομάδων του Ηρακλείου και της Κρήτης;".

Οι "Snakes" αναφέρουν ότι ο κόσμος του ΟΦΗ έχει δείξει πολλάκις το κοινωνικό του πρόσωπο και καλούν την ΠΑΕ ΟΦΗ να προσκαλέσει στο παιχνίδι με την Καλλιθέα τα παιδιά ΟΛΩΝ των ακαδημιών του Ηρακλείου, εκτός από αυτές των ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ "γιατί οι εμφανίσεις που φορούν δεν πρεσβεύουν και δεν έχουν καμία σχέση ούτε με το Ηράκλειο, ούτε με την Κρήτη", όπως αναφέρουν.

Η απάντηση Τζώρτζογλου


Λίγο αργότερα μέσω δήλωσής του, ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου αναφέρει ότι στο τελετουργικό "θα συμμετείχαν παιδιά από ΟΛΕΣ τις Ακαδημίες του Ηρακλείου, προκειμένου με μία χορογραφία να σχηματίσουν το όνομα «ΓΚΕΡΑΡΝΤ». Από την ΕΠΣΗ προσκλήθηκαν όλες οι Ακαδημίες και δεν έγιναν επιλεκτικές προσκλήσεις. Κάποιες από αυτές ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση ενώ άλλες, είτε για λόγους προπονήσεων είτε μαθητικών υποχρεώσεων των παιδιών τους, όπως ο ΠΟΑ, ο Εργοτέλης κ.α., μας δήλωσαν ότι δεν μπορούν να δώσουν το παρών. Άλλωστε και ο καθ' ύλην αρμόδιος για την διοργάνωση, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ήταν ενημερωμένος για το τελετουργικό και τη συμμετοχή των Ακαδημιών, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την παρουσία νέων παιδιών σε μια βραδιά ποδοσφαιρικής γιορτής.

Εκφράζεται λοιπόν από τους Οργανωμένους οπαδούς του ΟΦΗ η δυσαρέσκεια για την πρόσκληση Ακαδημιών του ΠΑΟ, του ΟΣΦΠ και της ΑΕΚ. Όπως εμείς και ο φίλαθλος κόσμος του ΟΦΗ, όπως όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και άλλες ομάδες, έτσι και αυτές οι Ακαδημίες ήταν εκεί για να τιμήσουν τον Ευγένιο Γκέραρντ και να συμμετέχουν σε αυτή τη γιορτή. Νομίζουμε ότι σε αυτές τις στιγμές δεν χωρούν αποκλεισμοί και όρια γιατί αυτό επιτάσσει ο ποδοσφαιρικός πολιτισμός, πόσο μάλλον όταν ήταν μια μεγάλη βραδιά για τον Ευγένιο Γκέραρντ".

Σχόλια