default-image

Διακρίσεις για την Α.Λ. Μεσσαράς στα Χανιά

Σπορ
Διακρίσεις για την Α.Λ. Μεσσαράς στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τη συμμετοχή αρκετών νέων ξιφομάχων απ όλες τις ομάδες Ξιφασκίας της Κρήτης πραγματοποιήθηκαν οι χειμερινοί περιφερειακοί-αναπτυξιακοί αγώνες ξιφασκίας Κρήτης στα Χανιά την Κυριακή.

 Στους αγώνες συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες μέχρι 13 ετών( γεννημένοι μετά το 2005 -2010)

 Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς συμμετείχε όπως πάντα με πολλούς αθλητές από τους οποίους κάποιοι αγωνίστηκαν για πρώτη φορά.

Αναλυτικά :

Ξίφος Μονομαχίας Παμπαίδων Α (8-10 ετών ) : ο  Παυλίδης Κωνσταντίνος για λίγους πόντους έχασε το κύπελλο και κατέλαβε στον πρώτο του αγώνα τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο. Εξαιρετική ήταν και η πρώτη εμφάνιση τόσο του Χρονάκη   Ιάσονα που κατέλαβε την 12η θέση όσο και του Μπιτσακάκη Χάρη που κατέλαβε την 16 θέση.

Ξίφος Μονομαχίας Παμπαίδων Β (11-13 ετών ) : ο Γρηγοριάδης Γιάννης πιστοποίησε την κυριαρχία του κερδίζοντας άνετα το χρυσό μετάλλιο δεχόμενος ελάχιστους πόντους σε όλη τη διοργάνωση. Ο Μουρτζάκης Νίκος πάρα την καλή απόδοση του έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο στα μετάλλια και κατέλαβε τη 5η θέση.

Ξίφος Μονομαχίας παγκορασίδων Β  (11-13 ετών ) : Η Γρηγοριάδου Μαριλένα αφού νίκησε στον ημιτελικό την συναθλήτρια της Σφακιανάκη Εβελίνα δεν κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου παρόλο που  αγωνίστηκε στα ισα την πιο μεγάλη και πιο έμπειρη αντίπαλο της. Ασημένιο η Μαριλένα χάλκινο η Εβελίνα.

Στο ξίφος ασκήσεως Παμπαίδων Α  (8-10 ετών ): ο Λιονάκης Βαγγέλης κατάφερε να πάει μέχρι το τελικό όπου με μικρή διαφορά έχασε το κύπελλο καταλαμβάνοντας στη πρώτη του εμφάνιση το ασημένιο μετάλλιο. Και ο Λιονάκης Γιάννης όμως στη πρώτη του εμφάνιση κατάφερε να ανέβει στο βάθρο κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο. Ο Γιώργος Μουρτζάκης πάρα τη πολύ καλή και τεχνική ξιφασκία που έπαιξε δεν κατάφερε στη πρώτη του να ανέβει βάθρο δίνοντας όμως και αυτός υποσχέσεις για μια λαμπρή σταδιοδρομία στη ξιφασκία.

Ξίφος Ασκήσεως παμπαίδων Β  (11-13 ετών ):την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέλαβε ο μόνος εκπρόσωπος της Α.Λ. Μεσσαράς στη κατηγορία ο Λιονάκης Κώστας που ήταν η πρώτη του χρονιά σ αυτή.

Μεγάλες ελπίδες και πολλές υποσχέσεις άφησε η παρουσία των ξιφομάχων της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς σε αυτούς τους αγώνες και έδειξαν ότι με πολύ δουλειά μόνο επιτυχίες μπορείς να έχεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News