default-image

Πολλά γκολ και μια μεγάλη ανατροπή απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Ποδόσφαιρο
Πολλά γκολ και μια μεγάλη ανατροπή απόψε στο Τσάμπιονς Λιγκ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη βραδιά με πολλά γκολ η αποψινή στο Τσάμπιονς Λιγκ! Βραδιά με ανατροπές αλλά και... βαριές ηττες, οπως αυτή του ΑΠΟΕΛ από τη Ρεάλ Μαδρίτης...

Αναλυτικά τα όσα έγιναν:

5ος Όμιλος: Το εκπληκτικό Σεβίλλη-Λίβερπουλ 3-3 από 0-3 ημίχρονο(!) ήταν ο κορυφαίος αγώνας! Η Σεβίλλη με τρια γκολ (51', 60' πεν. Μπεν Γεντέρ, 90'+4' Πιζάρο) ισοφάρισε τα γκολ της Λιβερπουλ (2', 30' Φιρμίνο, 22' Μανέ)!

* Στον ίδιο όμιλο είχαμε και Σπαρτάκ Μόσχας-Μάριμπορ 1-1 με τους Σλοβένους να ισοφαρίζουν στο τέλος! Όλα πλέον θα κριθούν στο φινάλε του ομίλου!

Η βαθμολογία: Λίβερπουλ 9, Σεβίλλη 8, Σπαρτάκ 6, Μάριμπορ 2.

Η επόμενη: Λίβερπουλ-Σπαρτάκ Μ., Μάριμπορ-Σεβίλλη.

6ος Όμιλος: Η Νάπολι πέτυχε αυτό που ήθελε στο ματς με την Σαχτάρ (3-0) σε πρώτη φάση και τώρα θα περιμένει το δώρο από την Σίτι για να πάρει εκείνη την 2η θέση.

* Η Μάντσεστερ Σιτι ξεκούρασε επικράτησε εύκολα 1-0 στην έδρα της απέναντι στην Φέγενορντ και είναι πρώτη στον ομιλο.

Η βαθμολογία: Μάντσεστερ Σίτι 15, Σαχτάρ 9, Νάπολι 6, Φέγενορντ 0.

Η επόμενη αγωνιστική (06/12): Φέγενορντ - Νάπολι ,Σαχτάρ - Μαν. Σίτι

7ος Όμιλος: Η Μπεσίκτας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Πόρτο στην Κωνσταντινούπολη και εξασφάλισε την πρόκριση στους "16" Champions League. Θα παίξει για πρώτη φορά στα νοκ-άουτ, ενώ κατέκτησε και την κορυφή!

* Η Λειψία με το 1-4(!) στο Μονακό παρέμεινε στο «κόλπο» της πρόκρισης!  

Η βαθμολογία: Μπεσίκτας 13, Πόρτο 7, Λειψία 7, Μονακό 2.

Η επόμενη: Λειψία-Μπεσίκτας, Πόρτο-Μονακό

8ος Όμιλος: Νίκη-πρωτιά και πρόκριση στους 16 του Τσ. Λιγκ για την Τότεναμ μέσα στη Βεστφαλία (1-2). Οι spurs αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ (από γκολ του Ομπαμεγιάγκ), με Κέιν και Σον πήραν τη νίκη στην έδρα της Ντόρτμουντ (2-1), που έμεινε εκτός συνέχειας και μπορεί να διεκδικήσει μόνο την 3η θέση που οδηγεί στο Europa.

* Την ίδια ώρα ο ΑΠΟΕΛ γνώρισε τη συντριβή (0-6) από τη Ρεάλ στη Λευκωσία αλλά έχει ελπίδες για την 3η θέση του ομίλου! Τα γκολ: Μόντριτς-Μπενζεμά (2)-Νάτσο, Ρονάλντο (2)

H βαθμολογία: 1.Τότεναμ 13 , 2.Ρεάλ 10 , 3.Ντόρτμουντ 2, 4.ΑΠΟΕΛ 2

Η επόμενη (06/12): Ρεάλ-Ντόρτμουντ, Τότεναμ-ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News