default-image

Λεμονής: Χρειαζόμαστε αποτελεσματικότητα

Ποδόσφαιρο
Λεμονής: Χρειαζόμαστε αποτελεσματικότητα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκρατημένα αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Τάκης Λεμονής στις δηλώσεις του για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας που θα κρίνει ουσιαστικά και τη μετέπειτα πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού στάθηκε στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων που αποδείχτηκε καθοριστικό μετά την ήττα στο Φάληρο, ενώ τόνισε ότι χρειάζεται νίκη η ομάδα, όμως δεν μπορεί να παίξει με 4-5 επιθετικούς.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Τάκη Λεμονή στη συνέντευξη Τύπου:

-Για το παιχνίδι και πόσο διαφορετικό θα είναι από το πρώτο ματς:

«Ήταν το πρώτο μας παιχνίδι και αυτό πιστεύω ότι μας έφερε αρκετά πίσω στη συγκομιδή βαθμών. Σίγουρα το αυριανό είναι ένα άλλο παιχνίδι. Η προσέγγιση που θα θέλουμε να έχουμε είναι διαφορετική. Να σας πω την αλήθεια δε θα διαφέρει και πολύ από τα προηγούμενά μας παιχνίδια. Αυτό που θα χρειαστούμε καλύτερη είναι η αποτελεσματικότητα».

-Για την Σπόρτινγκ:

«Παρακολουθώντας και το πρώτο παιχνίδι αλλά και τα υπόλοιπά του ομίλου και κάποια ματς από το πορτογαλικό πρωτάθλημα είναι φανερό ότι είναι μια ομάδα υψηλού επιπέδου. Μπορεί να παίξει πολύ καλά και παιχνίδι κατοχής και παιχνίδι αντεπιθέσεων. Ειδικά στις αντεπιθέσεις είναι καταπληκτικό. Αυτό είναι ένα στοιχείο που κατάφερε να κοντράρει και την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους. Έχει έναν πάρα πολύ καλό προπονητή».

-για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της Σπόρτινγκ συγκριτικά με τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους:

«Σαφώς είναι δύο καλύτερες ομάδες από την Σπόρτινγκ αλλά η απόστασή τους δεν είναι πολύ μεγάλη. Είναι προφανές ότι η ταχύτητα είναι ένα από τα δυνατά τους στοιχεία και εμείς έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Έχουμε μιλήσει αρκετά με τους παίκτες, τους έχουμε δείξει αρκετά πράγματα και αύριο θα τους επισημάνουμε και άλλα στοιχεία από το παιχνίδι της. Η ομάδα πλέον παρακολουθεί τον αντίπαλό της, κοιτάζει τα δυνατά και να αδύνατά στοιχεία της που μπορεί να εκμεταλλευθεί. Η φιλοσοφία μας δεν θα αλλάξει συγκριτικά με όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι τώρα».

-εάν πιστεύει ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη συγκριτικά με τον προηγούμενο αγώνα:

«Θα το ξέρω μετά τον αγώνα. Πάντως έχουμε αρχίσει και αισθανόμαστε καλύτερα στο σύλλογο. Είναι κάτι που φαίνεται και από τον τρόπο δουλειάς στις προπονήσεις και από τις εμφανίσεις μας στο γήπεδο και κάποια πράγματα που βάζουμε στο παιχνίδι μας. Ελπίζουμε αύριο να μπορέσουμε να τα δείξουμε όλα αυτά στο μεγαλύτερο βαθμό γιατί έχουμε απέναντί μας μια σπουδαία ομάδα».

-εάν θα παίξει με Φορτούνη επίθεση:

«Επειδή είναι επιτακτική η ανάγκη της νίκης ίσως να έβαζα 4-5 επιθετικούς παίκτες, ωστόσο αυτό δεν είναι σωστό. Θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε περισσότερα πράγματα από το ματς με την Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου γιατί στα άλλα ματς είχαμε καλές στιγμές που θα μπορούσαμε να σκοράρουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News