Αθλητισμός

All Star Game μπάσκετ ξανά μετά από τέσσερα χρόνια

Το διήμερο 10-11/02/2018 στο κλειστό της Πάτρας

Την απόφαση να διοργανώσει ξανά All Star Game αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ, ο οποίος το ανακοίνωσε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του.

Πριν από τέσσερα χρόνια ήταν η τελευταία φορά που ο ΕΣΑΚΕ διοργάνωσε All Star Game και τώρα αποφάσισε να επαναφέρει στην ελληνική πραγματικότητα του γιορτή του ελληνικού μπάσκετ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018 στο κλειστό γήπεδο «Δημήτριος Τόφαλος» στην Πάτρα.

Την απόφαση του να διεξάγει ξανά All Star Game μετά από τέσσερα ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή (21/11) συνεδρίαση του αποφάσισε:

* Την διεξαγωγή μετά από τέσσερα χρόνια διακοπής της «γιορτής του ελληνικού μπάσκετ», που έχει αγαπηθεί από τους μεγάλους και μικρούς φίλους του αθλήματος, του All Star Game, το διήμερο 10-11 Φεβρουαρίου 2018 στην Πάτρα και στο κλειστό γήπεδο «Δημήτριος Τόφαλος».

* Την προσφορά βοήθειας από τον ΕΣΑΚΕ και τις 14 ΚΑΕ σε συνεργασία με τον μεγάλο χορηγό της Basket League, της STOIXIMAN.GR στους πληγέντες από την κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.

* Στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ΕΣΑΚΕ και της υλοποίησης του σχεδίου «Για τον ΕΣΑΚΕ του 2021», που έχει ως απώτερους στόχους την οικονομική και διοικητική εξυγίανση και την δημιουργία πιο ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, την έναρξη της συνεργασίας με τον κ. Νίκο Καραχαλιό ως Υπευθύνου Εμπορικής Διεύθυνσης και Επικοινωνίας. Ο κ. Καραχάλιος έχει εργαστεί ως σύμβουλος μάρκετινγκ και επικοινωνίας πολυεθνικών και τεχνολογίας εταιρειών».

Σχόλια