default-image

Σε απολογία ο Χιμένεθ για την χειρονομία

Ποδόσφαιρο
Σε απολογία ο Χιμένεθ για την χειρονομία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε απολογία από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Σούπερ Λίγκας κλήθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θα απολογηθεί για την συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (όπου αποβλήθηκε, ενώ έκανε και άσεμνη χειρονομία στους αντίπαλους οπαδούς) στη Λεωφόρο βάσει του φύλλου αγώνα, της έκθεσης του παρατηρητή αλλά και του οπτικοακουστικού υλικού.

Αναλυτικά: Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 23/11/2017 και ώρα 14:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 11η αγωνιστική.

ΠΑΕ ΑΕK, JIMENEZ J. MANUEL (προπονητή) : «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/11/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ' άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/11/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας: Για τη συμπεριφορά του κ. JIMENEZ J. MANUEL στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΚ.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, 10 παρ. 1 α΄ σε συνδ. με 11 παρ. 1, 2, 3 και 5 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News