default-image

Παπαδόπουλος: Μηνύματα για τη σημερινή ομάδα!

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: Μηνύματα για τη σημερινή ομάδα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ έδειξε σε όλους το μεγαλείο του ΟΦΗ, αναδεικνύοντας τον ενωτικό χαρακτήρα της ομάδας.

Σ' αυτό στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος επισημαίνοντας ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας αντιλαμβάνονται που έχουν έρθει: «Αυτό που έγινε για τον Γκέραρντ, μπορεί να έχει και κέρδος για τη σημερινή ομάδα του ΟΦΗ, ώστε τα νέα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα μας, να αντιληφθούν που έχουν έρθει».

Για το χθεσινό φιλικό προς τιμήν του Ολλανδού πρόσθεσε: «Πέρα από τον Μίστερ, για τον οποίο έγινε όλο αυτό, το είχαμε ανάγκη και εμείς οι παίκτες. Γύρισαν στο μυαλό μας σπουδαίες εικόνες από το παρελθόν. Η μεγάλη στιγμή, με τον αποκλεισμό της Ατλέτικο Μαδρίτης, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, όλα αυτά που έχουμε ζήσει σε αυτό το γήπεδο. Θυμηθήκαμε τις πλάκες που κάναμε στις προπονήσεις και τους αγώνες, παλιές ιστορίες, γίναμε ξανά παιδιά. Όλα τα παιδιά νοιώσαμε πολύ όμορφα, που βρεθήκαμε μαζί και είχαμε κοντά μας και τον δάσκαλο τον Γκέραρντ, που είναι καλά και το έζησε και αυτός όλο αυτό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News