default-image

Και τώρα Σπόρτιγκ για τον Ολυμπιακό

Αθλητισμός
Και τώρα Σπόρτιγκ για τον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα πλάνα του για τον μεθαυριανό «τελικό» με την Σπόρτινγκ στη Λισαβόνα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, καταστρώνει από χθες ο Τάκης Λεμονής.

 

Οι Πειραιώτες μετά την δύσκολη νίκη που πήραν από τον Λεβαδειακό έχουν στρέψει την προσοχή τους στον αγώνα με τα «λιοντάρια», στον οποίο ελπίζουν να πάρουν το «τρίποντο» με το οποίο θα διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για το Europa League της νέας χρονιάς.

 

Όλα δείχνουν ότι ο κ. Λεμονής θα παρατάξει τους «ερυθρόλευκους» με το ίδιο σχήμα και τακτική όπως έκανε στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα πριν από τρεις εβδομάδες, καταφέρνοντας να πάρει το 0-0 απέναντι στον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του.

 

Ο Έλληνας τεχνικός περιμένει σήμερα να διαπιστώσει αν ο Οτζίτζα Οφόε είναι σε θέση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Σπόρτινγκ, με τις πιθανότητες να είναι υπέρ του Βέλγου χαφ.

 

Όσον αφορά την επίθεση, όλα δείχνουν πως στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης θα παίξει ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, από τη στιγμή που ο Εμενίκε είναι ανέτοιμος, ο Μπεν προέρχεται από ενάμιση μήνα στα «πιτς» και τον Ανσαριφάρντ να μην είναι δηλωμένος.

 

Εν τω μεταξύ, ο Μπιορν Ένχελς αναμένεται να είναι ο παρτενέρ του Αλμπέρτο Μποτία στο κέντρο της άμυνας, αφού ο Παπέ Αμπού Σισέ δεν είναι επίσης δηλωμένος στην ευρωπαϊκή λίστα της ομάδας για το Champions League.

 

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα προπονηθούν σήμερα στο Ρέντη και το απόγευμα θα αναχωρήσουν για την Λισαβόνα (στις 18:00).

 

Πηγή: sportfm.gr

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News