default-image

"Μικτή Ζώνη - Σούπερ Highlights ΟΦΗ - Γκέραρντ"!

Ποδόσφαιρο
"Μικτή Ζώνη - Σούπερ Highlights ΟΦΗ - Γκέραρντ"!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πόλη δονείται από την παρουσία των πρωταγωνιστών της ευρωπαϊκής εποχής του ΟΦΗ, στο όνομα του Ευγένιου Γκέραρντ και μαζί από την λάμψη των αστέρων μιας εποχής όπου το ποδόσφαιρο στη χώρα μας είχε άλλο νόημα!

Έντονο άρωμα «ΟΦΗ ωραίων εποχών», με εκτενή highlights από τον αγώνα «παιδιών» και «φίλων» του Γκέραρντ, όλα τα καλύτερα που θα πιάσει ο φακός από το παιγνίδι, τα γαργαλιστικά περιστατικά που θα το διακρίνουν, πολλές συνεντεύξεις αγαπημένων «πρωταγωνιστών της δόξας» και άλλα πολλά περιλαμβάνει (Δευτέρα 20/11/2017, 00:05) η «Μικτή Ζώνη Highlights» με τον Στέλιο Μαλτεζάκη στην Κρήτη TV. Επίσης τα πιο καυτά highlights από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η αναπαράσταση!

Ένα δείγμα από τα όσα σπουδαία πάντως συμβαίνουν στο Ηράκλειο, με αφορμή το γεγονός Γκέραρντ, που θα παρουσιάσει η εκπομπή, είναι οι δυο φωτογραφίες μας:

 Η μία (ένθετη) είναι αναρτημένη στους τοίχους του «ΒΑΚ» με τους Παυλόπουλο, Τσιφούτη, Πουρσανίδη και Γιάννη Σαμαρά.

Στην άλλη (κεντρική), οι ίδιοι πρωταγωνιστές, παίρνοντας την Κυριακή, θέση στον χορτάρι του αθλητικού κέντρου, ποζάρουν με τις ίδιες κινήσεις όπως τότε, αναπαράγοντας την ίδια στάση, όπως και τότε, φέρνοντας κοντά χρόνο και τόπο!

Όλα αυτά, μαζί και άλλα, ανασύρουν μνήμες που μπορούν να αναζωπυρώσουν κάτι καλύτερο και… στις «κατοπινές» αλλά δύσκολες εποχές για το ποδόσφαιρό μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News