default-image

Έχασε με ανατροπή ο Εργοτέλης από τον Άρη με 3-2

Ποδόσφαιρο
Έχασε με ανατροπή ο Εργοτέλης από τον Άρη με 3-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 3-2 γνώρισε ο Εργοτέλης στο Παγκρήτιο Στάδιο από τον Άρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Football Leauge. Οι φιλοξενούμενοι, έχοντας για κορυφαίο τον Πλατέλλα ,που σημείωσε δύο τέρματα, κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή. Παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 2-1, γύρισαν το ματς και πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης.  

Ο Εργοτέλης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενος με 2-0 όμως στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν αλλά και να κερδίσουν…

Στο 8΄ ήταν η πρώτη καλή φάση στο παιχνίδι με τον Μπουρσέλη να κάνει τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κάιπερς έπιασε το σουτ, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

14' 1-0 : Ο Κάιπερς με κεφαλιά ψαράκι στη καρδιά της άμυνας του Άρη άνοιξε  το σκορ στο Παγκρήτιο στάδιο, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Σαματάκου .

23' 2-0: Ο Κάιπερς με καταπληκτική πάσα βρήκε τον Έφορντ, αυτός απέναντι από τον Καντιμοίρη έκανε το πλασέ, ο γκολκίπερ του Άρη απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα, με τον Σταματάκο να παίρνει το ριμπάουντ και να πλασάρει σε κενή εστία, γράφοντας το 2-0 .

29' Πρώτη φάση για τους φιλοξενούμενους, με τον Κάσσο να χάνει το τετ-α-τετ απέναντι στον Λαδά, στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ.

38' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πλατέλλα, ο Λαδάς έδιωξε με γροθιές στα πλάγια.

46' Σουτ του Σταματάκου έξω από την περιοχή, η μπάλα θα βρει σε σώματα και θα περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Καντιμοίρη.

46' Ξεκίνησε το β΄ημίχρονο με  Άρη να δημιουργεί την πρώτη φάση στην επανάληψη, το σουτ του Διαμαντόπουλου έδιωξε ενστικτωδώς ο Λαδάς σε κόρνερ.

53' 2-1: Ο Ντούνης με κοντινό πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής του Λαδά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, μειώνοντας το σκορ σε 2-1 για τους φιλοξενούμενους.

58' Ο Πλατέλλας έκανε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του Εργοτέλη, με τη μπάλα να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Λαδά.

59' Ο Πλατέλλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Διαμαντόπουλος έπιασε τη κεφαλιά, με τη μπάλα να φεύγει εκτός εστίας του Λαδά.

65' Δυνατό βολέ του Λαδά, ο Εντιαγέ θα βρεθεί απέναντι από τον Καντιμοίρη, με το πλασέ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Εργοτέλη  να φεύγει λίγο άουτ.

72'2-2: ' Πέναλτι για τον Αρη! Ο Σταμόπουλος ανατρέπει τον Πλατέλλα.Ο Διαμαντόπουλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι θα φέρει το ματς στα ίσα, κάνοντας στο Παγκρήτιο στάδιο το 2-2.

77' Στην κόντρα επίθεση ο Εργοτέλης, ο Έφορντ έκανε την ενέργεια και σούταρε με τον Καντιμοίρη να αποκρούει.

88'2-3:  Ο Πλατέλλας με πλασέ σε κενή εστία θα κάνει το 2-3 για τον Άρη.  Έντονες διαμαρτυρίες  από τους γηπεδούχους για οφσάιντ .

92' Ο Σταματάκος με ωραία προσπάθεια θα αποφύγει τον αμυντικό του Άρη, όμως το πλασέ που επιχείρησε θα καταλήξει στην αγκαλιά του Καντιμοίρη.

Εργοτέλης (Τάκης Γκώνιας): Λαδάς, Μπουρσέλης (66' Πάτας), Σταμόπουλος, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Βογιατζής, Μπουτσάκης (64' Εντιαγέ), Μπούζας (82' Αγγελόπουλος), Κάιπερς, Σταματάκος, Έφορντ

Άρης (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Βαλεριάνος, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν (78' Νίκιτς), Ιντζόγλου, Κασσός (46' Ντούνης), Πλατέλλας, Πασάς (83' Καπνίδης), Διαμαντόπουλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News