Αθλητισμός

Αντωνίου: Έπρεπε να βάλουμε 3-4 γκολ στον ΟΦΗ

Ο προπονητής του ΑΟΤ είπε ότι σέβεται την κρητική ομάδα, όμως η δική του ήταν καλύτερη στο μεταξύ τους παιχνίδι

Το μόνο παράπονο που είχε να εκφράσει ο Σωτήρης Αντωνίου για την ομάδα του ήταν ότι δεν κατάφερε τελικά να σκοράρει κόντρα στον ΟΦΗ μένοντας στο 0-0 στα Τρίκαλα.

Ο νεαρός τεχνικός επισήμανε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να είχε πετύχει 3-4 γκολ.

Αρχικά ο προπονητής των Τρικάλων είπε: «Κάναμε μία καταπληκτική εμφάνιση σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο ΟΦΗ. Η στατιστική έδειξε ότι είχαμε 15 τελικές προσπάθειες, οκτώ κόρνερ έναντι μηδέν του αντιπάλου, 58% κατοχή, καθολική υπεροχή σε όλη τη διάρκεια. Από τις 15 τελικές οι τέσσερις, πέντε ήταν κραυγαλέες.

Το αποτέλεσμα μας αφήνει σίγουρα πικρία, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα για την προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου. Τα έδωσαν όλα στον αγωνιστικό χώρο, έκαναν καταπληκτική εμφάνιση. Έβγαλαν ενέργεια, είχαν σοβαρότητα, έκαναν αυτοματισμούς. Δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά είχαμε απέναντί μας έναν πολύ καλό τερματοφύλακα και αν θέλετε και ατυχία. Γι' αυτό το ποδόσφαιρο είναι ο βασιλιάς των σπορ. Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.

Σέβομαι την ομάδα του ΟΦΗ, αλλά το σκορ έπρεπε να είναι 3,4-0 για την ομάδα μου. Πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Η συγκομιδή δύο πόντων δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα που έχουμε σαν ομάδα. Η βαθμολογία είναι πλασματική. Όταν εξελιχθεί το πρωτάθλημα και φτάσουμε στη 10η αγωνιστική θα δείξει τη δυναμική των ομάδων. Αν είμαστε έτσι ο χρόνος θα είναι μαζί μας».

Σχόλια