Αθλητισμός

Χωρίς τον Σιώπη ο ΟΦΗ στα Τρίκαλα

Με προπόνηση που έγινε το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το αυριανό παιχνίδι (15:00) στα Τρίκαλα, με την τοπική ομάδα.

Με προπόνηση που έγινε το πρωί  στο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το αυριανό παιχνίδι (15:00) στα Τρίκαλα, με την τοπική ομάδα.

Ο Δημήτρης Σιώπης που αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού  (αιμάτωμα στη μέση), αν και μπήκε στο πρόγραμμα τις τελευταίες μέρες, έμεινε τελικά εκτός αποστολής από το Νίκο Παπαδόπουλο.

Εκτός έμειναν και ο τραυματίες Κοιλιάρας, Οικονόμου, Περογαμβράκης, Μονιάκης, αλλα και οι Φαζός, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Παναγιώτου.

Στην αποστολή του ΟΦΗ μετέχουν οι: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Ρούσσος, Νάστος, Χαντί, Μάρτος, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Μάνος, Κουσκουνάς, Ογκμποε, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι: Φαζός, Κοιλιάρας, Σιώπης, Μονιάκης, Πλευράκης, Κοντογιάννης, Οικονόμου, Περογαμβράκης, Παναγιώτου.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το μεσημέρι αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί οδικώς για τα Τρίκαλα, για το παιχνίδι του Σαββάτου. Θα επιστρέψει την Κυριακή το πρωί στο Ηράκλειο.

Σχόλια