Αθλητισμός

Προετοιμάζεται για Φωστήρα ο Ηρόδοτος

Με απόλυτη συγκέντρωση και χαμηλούς τόνους προετοιμάζονται στον Ηρόδοτο για τον κυριακάτικο αγώνα με το Φωστήρα.

Με απόλυτη συγκέντρωση και χαμηλούς τόνους προετοιμάζονται στον Ηρόδοτο για τον κυριακάτικο αγώνα με το Φωστήρα. Μετά το διπλό κόντρα στο Αιγάλεω, έρχεται ένα ακόμη σπουδαίο παιχνίδι για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού. Μάλιστα, περιμένουν βροντερό "παρών" από το φίλαθλο κόσμο, καθώς η πορεία της ομάδας έχει προκαλέσει ενθουσιασμό.

Από 'κει και πέρα, όλη την εβδομάδα ο Μανόλης Παπαματθαιάκης έχει ρίξει το βάρος στον τομέα της τακτικής. Ο προσεχής αντίπαλος έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ σε έξι αγώνες και είναι μια πρόκληση για τους "κυανόλευκους", να καταφέρουν να διασπάσουν μια πολύ καλή άμυνα. Άλλωστε, η ομάδα του Ταύρου διαθέτει παίκτες με εμπειρία, όπως οι Πατσαζόγλου, Τσώνης, Καλημέρης, Δωροβίνης και άλλοι.

Το ευχάριστο για τον Ηρόδοτο είναι ότι δεν υπάρχουν προβλήματα και ο Παπαματθαιάκης καταστρώνει τα πλάνα του, έχοντας στο μυαλό την καλύτερη δυνατή 11άδα. Στη σημερινή προπόνηση αναμένεται να γίνουν και οι τελευταίες δοκιμές για το αρχικό σχήμα, ενώ σε πιο χαλαρούς ρυθμούς θα ολοκληρωθεί αύριο (μία ημέρα πριν τον αγώνα) η προετοιμασία.

Σχόλια