default-image

Κάββαλος: "Απόφαση ντροπή και σκάνδαλο"

Ποδόσφαιρο
Κάββαλος: "Απόφαση ντροπή και σκάνδαλο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το χρονικό ενός… προαναγγελθέντος σκανδάλου ολοκληρώθηκε για τον Ερμή Ζωνιανών, καθώς χθες η Δευτεροβάθμια Επιτροπή στην ΕΠΟ κοινοποίησε την απόφαση, με την οποία απορρίπτεται η έφεση του σωματείου κι έτσι παραμένει η πρωτόδικη ποινή των -3 βαθμών, των δύο αγωνιστικών χωρίς θεατές και του προστίμου των 2000 ευρώ.

Τα Ζωνιανά «βράζουν» γι' αυτή την απόφαση, θεωρώντας ότι παίχτηκε στην πλάτη τους ένα άσχημο παιχνίδι, καθώς πήγαν να δώσουν ένα φιλικό παιχνίδι στο Παγκρήτιο και εντέλει δημιουργήθηκε εις βάρος τους μια κατάσταση που θα τους κυνηγά όλη τη χρονιά!

Οι δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Γιάννη Κάββαλου στη «Νέα Κρήτη» είναι χαρακτηριστικές: «Αυτή η απόφαση είναι ντροπή. Είναι ένα χτύπημα κάτω από τη μέση για τον Ερμή, τα Ζωνιανά και την προσπάθεια που κάνει αυτή η διοίκηση τα τελευταία χρόνια. Δε νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα σε όλη την Ελλάδα και όλες οι ομάδες που φιλοξενούνται στην έδρα της να βγάζουν ευχαριστήριες ανακοινώσεις. Δείτε και φέτος, την Κηφισιά, τον Ηρόδοτο, τον Ηλυσιακό, όλες οι ομάδες που έπαιξαν στα Ζωνιανά είτε κέρδισαν, είτε έχασαν, μας ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία. Δε σας κρύβω ότι ως Δ.Σ. έχουμε αγανακτήσει, έχουμε αηδιάσει και σκεφτόμαστε ακόμα και να παραιτηθούμε. Να ξέρετε όμως ότι έχουμε πεισμώσει κιόλας και δεν πρόκειται να αφήσουμε να περάσει έτσι αυτό το σκάνδαλο εις βάρος, γιατί και ο κόσμος των Ζωνιανών είναι δυσαρεστημένος».

Ζητούν νέα στοιχεία

Μετά την κοινοποίηση της απόφασης από την Δευτεροβάθμια της ΕΠΟ, από τον Ερμή Ζωνιανών ζητούν με έγγραφό τους προς την ΕΠΟ το επίσημο φύλλο αγώνα, τον επίσημο ορισμό διαιτητών και τον επίσημο ορισμό του γηπέδου διεξαγωγής του φιλικού με τον Εργοτέλη. Όπως λένε από τον Ερμή, το φύλλο αγώνα ουδέποτε υπογράφηκε από τους αρχηγούς των ομάδων κι όμως φαίνεται να υπάρχουν υπογραφές! Δηλαδή έχουν υπόνοιες για πλαστογραφία! Επίσης, υποστηρίζουν ότι το φιλικό ήταν να γίνει στο κεντρικό του Παγκρητίου Σταδίου αλλά τελικά έγινε στο βοηθητικό, που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για την ασφαλή διεξαγωγή αγώνων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News