default-image

Έρχονται ανακοινώσεις από την Toro Rosso

Αθλητισμός
Έρχονται ανακοινώσεις από την Toro Rosso

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H ιταλική ομάδα αναμένεται να επιβεβαιώσει το οδηγικό της δίδυμο για το 2018 πριν το Grand Prix του Άμπου Ντάμπι.

Πολύ κοντά στο οριστικοποιήσει τα πλάνα της σχετικά με την οδική της σύνθεση ενόψει της επόμενης αγωνιστικής σεζόν στη Formula 1, είναι η Scuderia Toro Rosso. Η ιταλική ομάδα σκοπεύει να ανακοινώσει πως θα διατηρήσει και για το 2018 τη σύνθεση που είχε την περασμένη Κυριακή στη Βραζιλία: με τον Γάλλο Pierre Gasly και τον Νεοζηλανδό Brendon Hartley.

Αμφότεροι έχουν κάνει πολύ καλή πρώτη εντύπωση στην ομάδα (ο Gasly προβιβάστηκε σε αυτή στη Μαλαισία ενώ ο Hartley στον αγώνα του Τέξας), αμφότεροι αποφασίστηκε να βγάλουν τη σεζόν και όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας του προγράμματος F1 της Red Bull, Helmut Marko, τα επόμενες κιόλας ημέρες θα ανακοινωθεί η επιβράβευσή τους.

Αμφότεροι είναι απόφοιτοι του προγράμματος Junior οδηγών το οποίο ο αυστριακός δημιούργησε. Βέβαια από εκεί αναδείχθηκε και ο Daniil Kvyat αλλά η περιπετειώδης σχέση του Ρώσου με την "οικογένεια" της Red Bull έχει ολοκληρωθεί.

Για τους δύο εκλεκτούς, μίλησε στο motorsport.com ο διευθυντής της Scuderia Toro Rosso, Franz Tost: "Αμφότεροι αποτελούν περιουσιακά στοιχεία για αυτή την ομάδα, δεν βλέπω για ποιο λόγο να βάλουμε κάποιον άλλο στο μονοθέσιο του χρόνου".

Λίγα 24ωρα υπομονή λοιπόν προτού "κλείσουν" και επίσημα δύο εκ των διαθέσιμων θέσεων στο grid του 2018. Μένουν ακόμα αυτή του teammate του Lance Stroll στη Williams και των δύο οδηγών που θα επιλέξει η Sauber.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News