default-image

Βέρα-Ίσις ανοίγουν το χορό των αφίξεων για τον Γκέραρντ!

Ποδόσφαιρο
Βέρα-Ίσις ανοίγουν το χορό των αφίξεων για τον Γκέραρντ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αντίστροφη μέτρηση για το μέγα ραντεβού τις Δευτέρας στο «Γεντί Κουλέ», αυξάνει τους ρυθμούς της και οι φίλαθλοι περιμένουν με πολύ ενδιαφέρον την άφιξη των προσώπων εκείνων που έδιναν χαρά στην πόλη και στο πανελλήνιο.

Ο κύριος όγκος των αφίξεων που αφορά τα «παιδιά του Γκέραρντ» θα γίνει την Κυριακή, ενώ οι περισσότεροι «φίλοι» θα φτάσουν στο Ηράκλειο τη Δευτέρα, ημέρα του αγώνα. Από τους πρώτους πάντως που θα καταφτάσουν στον αγαπημένο τους προορισμό θα είναι ο Αλεσάντρο Ίσις και ο Χάιμε Βέρα, που θα είναι στο Ηράκλειο από το Σάββατο!

Οι αγαπημένοι Χιλιανοί παικταράδες του ΟΦΗ, κάνοντας υπερατλαντικό ταξίδι, χρειάζονταν μια μέρα παραπάνω τουλάχιστον για να έχουν όλο εκείνο το σφρίγος που τους χαρακτήριζε στο παιγνίδι τους! Ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς ο οποίος έχει απευθύνει ήδη δύο μηνύματα αντάμωσης με τους αμέτρητους φίλους του μέσω Facebook, θα είναι παρών από την Κυριακή!

Από τους «φίλους του Γκέραρντ», τσεκάραμε τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς να είναι από τους πρώτους που θα βρεθεί στο Ηράκλειο από το Σάββατο, ίσως γιατί θέλει να δει και παίκτες σε παιγνίδια, αφού ως μάνατζερ, δεν αφήνει τίποτε να του ξεφεύγει. Ο αγαπημένος «φίλος» των φιλάθλων Γιώργος Καραγκούνης, που δεν λέει ποτέ όχι στην Κρήτη, θα είναι μία μέρα νωρίτερα από τους άλλους, δηλαδή θα φτάσει την Κυριακή! Αυτά σε γενικές γραμμές, αν και ο πρώτος που θα αφιχθεί από «παιδιά και φίλους» θα είναι ο Ηλίας Πουρσανίδης.

Στην εκδήλωση της Δευτέρας, η ΕΠΣΗ θα βγάλει το άχτι της, δουλεύοντας πολύ στο αγαπημένο της είδος των καλλιτεχνικών και άλλων εκπλήξεων που προηγούνται πριν από τα μεγάλα παιγνίδια που φιλοξενούνται στο Ηράκλειο. Για το σκοπό αυτό μάλιστα αρκετά παιδιά Ακαδημιών έχουν προσκληθεί να λάβουν μέρος στα σχήματα που θα διαγράφουν μαγικές λέξεις πριν την έναρξη του αγώνα.

Να τονίζουμε ότι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων λέγεται ότι θα είναι πολύ εντυπωσιακό με εκπλήξεις, που δεν ανακοινώνεται επί μέρους!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News