default-image

Σημαντική νίκη για το ΝΟΡ με 9-5 επί του Νηρέα Χαλανδρίου

Σπορ
Σημαντική νίκη για το ΝΟΡ με 9-5 επί του Νηρέα Χαλανδρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την κατάκτηση μίας εκ των δύο προνομιούχων θέσεων του β' ομίλου της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών που οδηγούν στη διεκδίκηση των θέσεων 3-6 εξασφάλισε ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου μετά τη νίκη του με 9-5 επί του Νηρέα Χαλανδρίου στο κολυμβητήριο του  Ηρακλείου.

Οι Ρεθυμνιώτισσες δυσκολεύτηκαν αρκετά από την αθηναϊκή ομάδα, όμως ήταν καλύτερες ποιοτικά και στα κρίσιμα σημεία αντέδρασαν σωστά έχοντας σε μεγάλη μέρα και την τερματοφύλακά τους,  Φλώρα Κυριακάκη.

Ο ΝΟΡ στο ξεκίνημα βρέθηκε πίσω με 0-1, όμως γρήγορα πήρε το προβάδισμα με 2-1 και έκτοτε δεν το έχασε παρότι ο  Νηρέας Χαλανδρίου ισοφάρισε σε 5-5 2':09'' πριν τη λήξη του 3ου οκταλέπτου με το γκολ της Δούλη.

Τα γκολ από την Ηρώ Καρυπίδου και την Έλενα Φαρμάκη έδωσαν τις απαραίτητες ανάσες στις γηπεδούχες που πήγαν με το +2 (7-5) στο 4ο οκτάλεπτο.

Στην τελευταία περίοδο, η ρεθυμνιώτικη ομάδα έπαιξε καλή άμυνα, κράτησε στο 0 το  Νηρέα Χαλανδρίου και «κλείδωσε» τη νίκη με τα γκολ των Μ. Καριπίδου και Φαρμάκη.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 1-0, 3-3, 2-0.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φ., Σαφέτη 1, Καριπίδου Σ. 1, Συριάνογλου, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά, Κυριακάκη Κ., Στρατηδάκη, Πέττα 1, Φαρμάκη Ε. 4, Πατσαχάκη, Καριπίδου Η. 2

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Τετζαλίδου 1, Παπατριανταφύλλου 2, Μαστροκαλού 1, Μαυρέλου, Μπόβαλη, Τορνάρου, Δούλη 1, Εξαρχάκου, Οικονομίδη

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News