default-image

Με Νηρέα σήμερα στις 4 μ.μ. οι γυναίκες του ΝΟΡ

Σπορ
Με Νηρέα σήμερα στις 4 μ.μ. οι γυναίκες του ΝΟΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα από τα πιο σημαντικά έως τώρα φετινά παιχνίδια του δίνει σήμερα ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου, αντιμετωπίζοντας στις 16:00 το Νηρέα Χαλανδρίου, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του β' ομίλου της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών.

Οι Ρεθυμνιώτισσες θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη που θα τις διατηρήσει στο παιχνίδι της κατάκτησης της 1ης θέσης του ομίλου, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τον Κώστα Φιτσανάκη, το σημερινό παιχνίδι είναι πιο σημαντικό και από αυτό κόντρα στην πρωτοπόρο Ν.Ε. Πατρών, που είναι προγραμματισμένο για το ερχόμενο Σάββατο, επίσης στο κολυμβητήριο του Ηρακλείου. Ο ΝΟΡ στο ματς με τον Τρίτωνα Αμαρουσίου το περασμένο Σάββατο έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει να το πιστοποιήσει και σήμερα, απέναντι σε ένα σαφώς πιο δυνατό αντίπαλο.

Σε περίπτωση που πάρει τη νίκη, τότε θα τα παίξει όλα για όλα στο ματς του Σαββάτου απέναντι στις Πατρινές, οι οποίες στον α' γύρο είχαν νικήσει την ομάδα του Ρεθύμνου, αλλά με διαφορά δύο γκολ (8-6), που σημαίνει ότι μπορεί να την καλύψει στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αυτό που προέχει, όμως, είναι η νίκη σήμερα. Διαιτητές θα είναι οι κ. Χατζηαναστασίου και Μπουδραμής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News