default-image

Ο Παπαματθαιάκης για τα... συστατικά επιτυχίας του Ηροδότου

Ποδόσφαιρο
Ο Παπαματθαιάκης για τα... συστατικά επιτυχίας του Ηροδότου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρόδοτος δεν ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με στόχο την άνοδο στη Football League, όμως ως τώρα κάνει πορεία... πρωταθλητισμού. Είναι αήττητος στον 8o όμιλο της Γ' Εθνικής και η πορεία αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη πρώτου μεγέθους, όταν μιλάμε για μια ομάδα με ιστορία, δυναμική και κόσμο που την αγαπάει.

Ο προπονητής των "κυανόλευκων", Μανόλης Παπαματθαιάκης, μίλησε στην εκπομπή "Μικτή Ζώνη-Highlights" της "ΚΡΗΤΗ TV", όπου αρχικά στάθηκε στα βασικά συστατικά της εξαιρετικής ως τώρα αγωνιστικής παρουσίας.

«Για να απολαμβάνουμε αυτά που έχουμε πετύχει μέχρι τώρα, υπάρχει μια προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από πέρυσι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Θα πρέπει να αναφερθούμε πρώτα από όλα στη διοίκηση Σωκιανού. Νομίζω ότι από πέρυσι που ανέλαβε έχει αποκαταστήσει το όνομα του Ηροδότου, σε ό,τι αφορά την οικονομική αξιοπιστία. Είναι σημαντικό για να λειτουργεί ένα ποδοσφαιρικό τμήμα με ηρεμία. Επίσης έχουμε ένα γήπεδο... στολίδι και σημαντικές βάσεις σε οργανωτικό επίπεδο. Ακόμη ένα ρόστερ, που... παντρεύει το νεανικό ενθουσιασμό με την εμπειρία, και είμαι πολύ τυχερός που είμαι προπονητής σ' αυτή την ομάδα. Μου θυμίζει τον Εργοτέλη που ανέβηκε κατηγορίες. Όλα αυτά βγαίνουν στο γήπεδο και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι», τόνισε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός, και πρόσθεσε για το αν ο στόχος έχει διαφοροποιηθεί για τα καλά πλέον ότι «ο Ηρόδοτος δεν ξεκίνησε με στόχο την άνοδο. Δεν πρέπει να φύγουμε από την αφετηρία μας. Όλοι λένε ότι ο Ηρόδοτος πάει για Football League και δείχνουμε μέχρι τώρα ότι αγωνιστικά μπορούμε. Οφείλουμε να συνεχίσουμε αυτή την όμορφη πορεία και όπου μας οδηγήσει στο τέλος. Είμαστε, όμως, ακόμη στην αρχή και πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι. Είναι η πρώτη χρονιά που στην κατηγορία δεν υπάρχει το τεράστιο όνομα. Το πρωτάθλημα μπορεί να πάει σε μια ομάδα που δεν το περίμενε κανείς. Δε λέω ότι θα είναι ο Ηρόδοτος, αλλά εμένα με χαροποιεί αυτή η αγωνιστική εικόνα. Αν πάμε έτσι ως το τέλος, θα το παλέψουμε».

Κλείνοντας, ο Μανόλης Παπαματθαιάκης μίλησε για τη... σύνδεση με το φίλαθλο κόσμο και το μεγάλο στοίχημα: «Πρέπει να πω ένα ευχαριστώ στον κόσμο μας, που ήταν και στο Αιγάλεω. Θα χαρώ την Κυριακή στο παιχνίδι με το Φωστήρα να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο. Το λέω και στα παιδιά συνέχεια, ότι για εμάς ένα στοίχημα είναι να γεμίσουμε ξανά αυτό το γήπεδο».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News