default-image

Παπαδόπουλος: "Οι μέτοχοι πρέπει να έρθουν κοντά"

Ποδόσφαιρο
Παπαδόπουλος: "Οι μέτοχοι πρέπει να έρθουν κοντά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Αιγινιακό δεν αντέχει σε κριτική, ενώ στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε σημαντική αναφορά στους μετόχους της ΠΑΕ.

Τους κάλεσε να έρθουν κοντά στην προσπάθεια που γίνεται, επισημαίνοντας ότι η ομάδα χρειάζεται την βοήθεια τους.

«Με την ευκαιρία θέλω να καλέσω όλους τους μετόχους να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι μια κρίσιμη περίοδο για τον ΟΦΗ. Να έρθουν κοντά στην ομάδα και τη διοίκηση. Το αξίζει η ομάδα, ο κόσμος και η Κρήτη. Να βοηθήσουν γιατί υπάρχει μια καλή ομάδα, καλό μομέντουμ και πολύ μέλλον. Αυτό που κάνω είναι μια υπενθύμιση. Μπορεί να έχουν απομακρυνθεί, δεν ξέρω τους λόγους, όμως για μένα ο ΟΦΗ είναι πάνω από όλα. Είναι μακρύς ο δρόμος και κανείς δεν πρέπει να λείπει από την προσπάθεια. Ο φίλαθλος κόσμος είναι εδώ μας βοηθάει και κατά την άποψη μου πρέπει να έρθουν κοντά και οι μέτοχοι. Ότι τους έχει πικράνει ή πειράξει να το αφήσουν στην άκρη. Πάνω από όλους είναι η ομάδα», τόνισε ο έμπειρος προπονητής και πρόσθεσε: «Αρκετοί μέτοχοι στηρίζουν την ομάδα, αλλά κανείς δεν πρέπει να λείπει. Έχουν γίνει βήματα μπροστά, σε οργανωτικό επίπεδο και στο ΒΑΚ και εδώ. Όλοι μπορεί να κάνουμε λάθη, όμως τα συζητάμε και τα λύνουμε. Με σοβαρότητα. Το λέω τώρα που είναι νωρίς και πρέπει να το κάνουμε γρήγορα. Έχουμε μόνο ένα άσχημο αποτέλεσμα στην Καρδίτσα».

Από την άλλη για το αγωνιστικό κομμάτι είχε τονίσει αρχικά: «Θέλαμε να αρχίσουμε το παιχνίδι καλά, με αγωνιστική ένταση και ρυθμό, όπως τελικά συνέβη. Πήραμε νωρίς το προβάδισμα και στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα καλό παιχνίδι με ωραίες φάσεις και γκολ. Δεν χωράει κριτική. Στο δεύτερο ημίχρονο, για ένα διάστημα χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας. Βρήκαμε πάλι ένα καλό τέμπο, πετύχαμε γκολ και ήταν μια ωραία νίκη για μας και τον κόσμο. Ακολουθεί ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα δυνατό αντίπαλο, όπως είναι τα Τρίκαλα. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο μας. Το μόνο αρνητικό είναι ο τραυματισμός του Οικονόμου, γιατί είναι ένα νέο παιδί που χρειαζόμαστε, αλλά ελπίζω ότι δε θα είναι κάτι σοβαρό».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News