default-image

Καταιγίδα ΟΦΗ, 6-0 τον Αιγινιακό!

Ποδόσφαιρο
Καταιγίδα ΟΦΗ, 6-0 τον Αιγινιακό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο πρώτο φετινό παιχνίδι πρωταθλήματος στο «Γεντί Κουλέ» ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός, επικρατώντας με 6-0 του Αιγινιακού και αποζημιώνοντας τον κόσμο του με γκολ και θέαμα.

Ο ΟΦΗ κατάφερε από το α' ημίχρονο να «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη σημειώνοντας 4-0 ενώ είχε και πολλές κλασικές ευκαιρίες αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Πουρτουλίδη.

Σε αντεπίθεση στο 7ο λεπτό ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ με τον Παπαστεριανό ενώ στο 20' ο Χαντί σημείωσε το 2-0. Το α' ημίχρονο έκλεισε με δύο γκολ του Αρμίτσε Ορτέγκα, στο 42' και στο 44', με το δεύτερο γκολ του Ορτέγκα να είναι εκπληκτικό.

Στο 74' ο Όγκμποε κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Βλάχο και υποδείχτηκε η παράβαση από τον διαιτητή κ. Γιαννουλάκη. Με εύστοχη εκτέλεση ο Χαντί έκανε το 5-0.

Στο 83' ο ΟΦΗ κέρδισε νέο πέναλτι σε χέρι του Βλάχο. Το εκτέλεσε ο Πουρτουλίδης, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι αλλά στην εξέλιξη της φάσης έκανε το 6-0 ο Δημήτρης Μάνος.

ΟΦΗ: Στρέζος, Ορτέγκα (68' Ογκμποε), Χαντί, Μάνος, Παπατόλιος, Παπαστεριανός, Κομεσίδης, Οικονόμου (53' λ.τ. Πουρτουλίδης), Ζιαμπάρης (46' Μπολάκης), Κουτσιανικούλης, Ποτουρίδης.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος (9' λ.τ Καραγκιόζης), Λεφίδης,Λιόλιος, Βλάχος, Καρακώστας, Τοπαλίδης, Πολύζος (60' Προσκυνητόπουλος), Γκατζολάρι, Παπαδόπουλος (75' Μενικάγκλι), Ντόγος , Δωματάς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News