default-image

Σταματά το μπάσκετ ο Μπρεντ Πέτγουεϊ

Μπάσκετ
Σταματά το μπάσκετ ο Μπρεντ Πέτγουεϊ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απόφασή του να σταματήσει το μπάσκετ ανακοίνωσε μέσα από το twitter ο Μπρεντ Πέτγουεϊ μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Basket League.

Τα ξημερώματα της Κυριακής ο Αμερικανός φόργουορντ ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει από τη στιγμή που δεν μπορεί να προσφέρει πια. Μάλιστα ευχαρίστησε και αποχαιρέτισε τους συμπαίκτες του.

Ο Πέτγουεϊ ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ρέθυμνο Cretan Kings πριν από αρκετά χρόνια και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις του εξασφάλισαν μία θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Φέτος επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, όμως δεν μπόρεσε να προσφέρει όσα ο ίδιος θα ήθελε και στα 32 του χρόνια αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ έγραψε στο twitter:

«Εάν δεν μπορώ πια να προσφέρω στο γήπεδο, ήρθε η ώρα για εμένα σταματήσω το μπάσκετ. Είμαι χάλια, παίρνω την ευθύνη να αποσυρθώ τώρα για το καλό της ομάδας μου. Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας μου και όλες τις ομάδες στις οποίες έχω παίξει και που μου έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε αυτές. Ήμουν πάντα ο τελευταίος άνθρωπος που θα μπορούσε να πετύχει και είμαι περήφανος για όλες τις καλές στιγμές που είχα στο μπάσκετ. Και είχα κάποιες σπουδαίες στιγμές».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News