default-image

Φιλοξενία στο Ρέθυμνο για την Ακαδημία της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Φιλοξενία στο Ρέθυμνο για την Ακαδημία της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να μετράει μόλις λίγους μήνες «ζωής», όμως η ακαδημία της ΑΕ Κατσαμπά, πραγματοποίησε το πρώτο της «ταξίδι» στην πόλη του Ρεθύμνου, το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, όπου «φιλοξενήθηκε» από την Ένωση Ατσιποπούλου – Πρινέ στο γήπεδο της.

 

Δεκαπέντε νεαροί ποδοσφαιριστές της ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά, αναχώρησαν το πρωί του Σαββάτου(11/11) με προορισμό το Ρέθυμνο και το γήπεδο του Ατσιπόπουλου, όπου αντιμετώπισαν ομάδες της ΕΑΠ σε φιλικά παιχνίδια, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Παναγιωτάκη και του εκ των αρχηγών της ΑΕΚ Γιάννη Ευαγγελόπουλο.

 

Αυτό ήταν το πρώτο «ταξίδι» της νεοσύστατης ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά, όπου αθλητές και γονείς είχαν την ευκαιρία να συλλέξουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

 

Μετά το τέλος των φιλικών παιχνιδιών, νεαροί αθλητές τόσο των ακαδημιών της ΑΕΚ και του Ατσιπόπουλου, συνόδευσαν τους ποδοσφαιριστές της ΕΑΠ και του Κεραυνού στον αγώνα που διεξήχθη στις 15:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (11/11) όπου το Ατσιπόπουλο επικράτησε 1-0 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Ρεθύμνου.

 

Όπως έγινε γνωστό, μετά το τέλος των φιλικών και των «κοινών δράσεων» των δύο ακαδημιών, η αποστολή της ακαδημίας της ΑΕ Κατσαμπά δείπνησε σε εστιατόριο του Ρεθύμνου και στη συνέχεια επέστρεψε στην βάση της, το γήπεδο του Καρτερού.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News