default-image

Δυνατές αποστολές για Ηρόδοτο και ΠΟΑ 

Ποδόσφαιρο
Δυνατές αποστολές για Ηρόδοτο και ΠΟΑ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποστολές στην Αθήνα περιλαμβάνει η 6η αγωνιστική για τον Ηρόδοτο και τον ΠΟΑ, τις δύο ομάδες του Ηρακλείου που βρίσκονται στα πρώτα πατώματα του βαθμολογικού πίνακα της Γ' Εθνικής.

Ο Ηρόδοτος πάει στην έδρα του Αιγάλεω, σε ένα ματς που συγκεντρώνει και τα περισσότερα βλέμματα στο πρόγραμμα. Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού έχει τον αέρα του +5 και δηλώνουν ότι θέλουν να συνεχίσουν να κυνηγούν το όνειρο, χωρίς όμως να βάζουν άγχος στο μυαλό τους. Το «Σίτι» είναι μια ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα αλλά δεν έχει επιβεβαιώσει μέχρι τώρα τις προσδοκίες.

Ο ΠΟΑ μετά τις δύο νίκες στο Ατσαλένιο αντιμετωπίζει στο Περιστέρι τον Άγιο Ιερόθεο ο οποίος είναι ουραγός και οι «πράσινοι» έχουν τα φόντα για ένα σπουδαίο «διπλό». Οριακό για τον Ερμή Ζωνιανών είναι το εντός έδρας ματς με την Κηφισιά, προκειμένου να ξεμπλοκάρει από την ουρά, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Παλαιόχωρα που υποδέχεται τον Φωστήρα. 

Η 6η αγωνιστική άνοιξε χθες, με τον Ηλυσιακό να επικρατεί με 2-0 της ΑΕ Μυλοποτάμου και να σκαρφαλώνει στους 9 βαθμούς. Ρεπό αυτή την αγωνιστική έχει ο ΟΦ Ιεράπετρας. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές είναι:

Ηλυσιακός-ΑΕ Μυλοποτάμου 2-0

ΣΗΜΕΡΑ (15:00)

*Αιγάλεω-Ηρόδοτος (γηπ. Μαυροθαλασσίτης): Πόγκας, Χατζηκαμαγιάννης, Δέλχας (Εύβοιας), παρ: Αργύρης (Κορινθίας).

*Άγιος Ιερόθεος-ΠΟΑ (γηπ. Ηφαίστου): Αντωνίου, Γκοντά (Ανατ. Αττικής), Σπάρταλης (Δωδεκανήσου), παρ: Σταμάτης (Δυτ. Αττικής).

*Παλαιόχωρα-Φωστήρας (γηπ. Καντάνου): Πατεμτζής, Μαυραντωνάκης Α., Σφακιανάκης (Ηρακλείου), παρ: Χατζημπεκιάρης (Ρεθύμνου).

*Ερμής Ζωνιανών-Κηφισιά (γηπ. Ζωνιανών): Κρασαγάκης, Μαυρουδής, Ελευθεράκης (Ηρακλείου), παρ: Δεδότσης (Χανίων).

*Ρεπό: ΟΦ Ιεράπετρας

Η βαθμολογία

1.Ηρόδοτος 13

2.Ηλυσιακός      9

3.ΠΟ Ατσαλένιου      8

4.Φωστήρας      8

5.ΟΦ Ιεράπετρας      7

6.Αιγάλεω      7

7.Παλαιόχωρα      5

8.Ερμής Ζωνιανών      4

9.Κηφισιά      4

10.ΑΕ Μυλοποτάμου  2

11.Άγιος Ιερόθεος      1

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News