default-image

Θα δώσει τη "μάχη" της η Εθνική με Κροατία

Ποδόσφαιρο
Θα δώσει τη "μάχη" της η Εθνική με Κροατία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ μακρινός στόχος δείχνει πλέον για την Εθνική μας ομάδα το Μουντιάλ της Ρωσίας, μετά την ήττα με 4-1 από την Κροατία στο Μάξιμιρ.

Στον σημερινό (21:45, Cosmote Sport 1 & ΣΚΑΪ) επαναληπτικό στο γήπεδο Καραϊσκάκη, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ψάχνει ένα... θαύμα, όμως παρόλα αυτά όλοι είναι έτοιμοι να δώσουν τη "μάχη" τους.

Τρεις τουλάχιστον αλλαγές αναμένεται να κάνει ο Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος φαίνεται ότι έχει καταλήξει σε σύστημα 4-2-3-1. Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Γιώργος Τζαβέλλας αριστερά, Παπασταθόπουλος-Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας και ο Βασίλης Τοροσίδης δεξιά. 

Ο Κάρλος Ζέκα θα είναι το ένα αμυντικό χαφ και ο Αλέξανδρος Τζιόλης το άλλο πιθανότατα. Στο αριστερό «φτερό» θα αγωνιστεί ο Κώστας Σταφυλίδης, στο δεξί ο Τάσος Μπακασέτας που έπαιξε ως αλλαγή στο πρώτο ματς, ενώ ο Κώστας Φορτούνης θα έχει ρόλο πλέι μέικερ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Κώστα Μήτρογλου. 

Από την πλευρά τους, οι Κροάτες αναμένεται να αγωνιστούν με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα, αν και αποτελούν ερωτηματικά η συμμετοχή του Μόντριτς αλλά και του Μάντζουκιτς που δεν δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. 

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Κροάτες αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Σούμπασιτς – Βρσάλικο, Λόβρεν, Βίντα, Στρίνιτς – Μόντριτς, Ράκιτιτς – Κάλινιτς, Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς – Κράμαριτς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News