default-image

Παπασταθόπουλος: Να παλέψουμε ως Έλληνες

Ποδόσφαιρο
Παπασταθόπουλος: Να παλέψουμε ως Έλληνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» αύριο στις 21:45 την Κροατία με στόχο να παλέψει για το καλύτερο δυνατό μετά το εις βάρος της 4-1 του πρώτου αγώνα.

Ο στόχος της πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου απομακρύνεται, ωστόσο, όπως τόνισε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος σε ποστάρισμά του στο facebook στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι «να παραμείνουμε όλοι μαζί και να κερδίσουμε τον σεβασμό».

Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής θέλησε μέσα από τα λόγια που έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook να τονίσει ότι οι διεθνείς θα παλέψουν ως Έλληνες.

Αναλυτικά, όσα έγραψε:  

«Οποίος κι αν είναι ο στόχος, μεγάλος ή μικρός, είναι πάντα σημαντικός για την ιστορία της χώρας μας και την αξία της ομάδας. Για αυτό, σε αυτή τη δύσκολη στροφή της Εθνικής μας, είναι σημαντικό να παραμείνουμε όλοι μαζί και να μη χάσουμε όσα με κόπο καταφέραμε: να γίνουμε ξανά ομάδα και να κερδίσουμε το σεβασμό. Κι αυτό το χρωστάμε σε όλους τους Έλληνες. Στόχος τώρα είναι να δώσουμε τα πάντα, μέχρι τέλους και ό,τι κι αν γίνει τελικά να είμαστε σίγουροι ότι παλέψαμε όπως οι Έλληνες ξέρουμε», έγραψε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News