default-image

Ντέρμπι ΝΟΧανιά- ΟΦΗ σήμερα στην Α1 πόλο

Αθλητισμός
Ντέρμπι ΝΟΧανιά- ΟΦΗ σήμερα στην Α1 πόλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κρητικό ντέρμπι Ναυτικός Όμιλος Χανίων-ΟΦΗ, που πραγματοποιείται σήμερα στις 16:00 στο κολυμβητήριο Χανίων, επικεντρώνει τα βλέμματα στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο.

 Οι δύο ομάδες είναι ουραγοί στο πρωτάθλημα της Α1, χωρίς βαθμό, κάτι που σημαίνει ότι το σημερινό παιχνίδι είναι κομβικής σημασίας για ΝΟΧ και ΟΦΗ στην προσπάθεια που κάνουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

«Επιδιώκουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι, όπως κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Είμαστε λίγο πίσω από τις υπόλοιπες ομάδες της Α1 κυρίως σε θέματα εμπειρίας. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από αυτά που μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο θεωρώ πως θα μας ανεβάσει την ψυχολογία και θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Τα Χανιά είναι πιο έμπειρη ομάδα, με παίκτες που έχουν χρόνια παρουσίας στην Α1 και σε Εθνικές ομάδες, όμως τα παιχνίδια δεν τα κερδίζουν οι μονάδες, αλλά η ομάδα. Έχει σίγουρα το αβαντάζ η ομάδα των Χανίων, αλλά από 'κει και πέρα εμείς δουλεύουμε γι' αυτό το παιχνίδι και για όλα όσα θα ακολουθήσουν», τονίζει ο Μάκης Βολτυράκης.

Η "αυλαία" της αγωνιστικής άνοιξε χθες στη Νέα Σμύρνη, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε 9-6 του Πανιωνίου (τα οκτάλεπτα: 0-1, 1-2, 1-2, 4-4).

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα: 16:00 Ν.Ο. Βουλιαγμένης-Παλαιό Φάληρο, 16:00 Ν.Ο. Χανίων-ΟΦΗ (Μοίραλης, Κουρέτας), 17:00 Ν.Ο. Χίου-Ολυμπιακός, 17:00 ΑΝΟ Γλυφάδας-Υδραϊκός, 17:00 Εθνικός-Απόλλων Σμύρνης.

Η βαθμολογία: Ολυμπιακός 12, Απόλλων Σμ. 12, Βουλιαγμένη 9, Χίος 9, Εθνικός 9, Πανιώνιος 6, Γλυφάδα 6, ΠΑΟΚ 6, Υδραϊκός 3, Π. Φάληρο 3, ΝΟΧ 0, ΟΦΗ 0.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News