default-image

Ενοχλήσεις ο Σάμαρης, αισιοδοξία για Τοροσίδη

Αθλητισμός
Ενοχλήσεις ο Σάμαρης, αισιοδοξία για Τοροσίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική καλείται να σηκώσει κεφάλι και να παίξει για την αξιοπρέπειά της στον αυριανό επαναληπτικό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποβλήθηκε χθες  σε θεραπεία (με την κατάστασή του να μην εμπνέει ανησυχία ενόψει του ματς σε δύο μέρες), όπως και ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, απόρροια του τραυματισμού του στο Ζάγκρεμπ.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Βασίλης Τοροσίδης πάει από το καλό στο καλύτερο κι όλα συνηγορούν στο ότι θα επανέλθει στη διάθεση του Μίχαελ Σκίμπε για το δεξί άκρο της άμυνας, αν και πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν το Σάββατο.

 Η ομιλία Παπασταθόπουλου και Τοροσίδη

Παπασταθόπουλος και Τοροσίδης μετά το παιχνίδι στο Ζάγκρεμπ μίλησαν στους παίκτες, βλέποντας κατεβασμένα κεφάλια. Τους είπαν ότι έχουν υποχρέωση να πάρουν το αυριανό παιχνίδι και για τους ίδιους και για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο.  Να παίξουν για το γόητρο και να μην γκρεμίσουν ό,τι έχτισαν όλο αυτό το διάστημα με τον Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο. Να σηκώσουν όλοι ανάστημα και να τα δώσουν όλα.

Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του Τοροσίδη, ο οποίος ως αρχηγός της Εθνικής ομάδας που έχει ζήσει πολλές καταστάσεις, προσπάθησε να περάσει το μήνυμα πως πρέπει όλοι να συνεχίσουν δυνατά, να μην τα παρατήσουν και να μείνουν ενωμένοι για το καλό του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News