Αθλητισμός

Με καλή ψυχολογία στο Περιστέρι ο ΠΟΑ

Στην τελική ευθεία είναι η προετοιμασία του ΠΟΑ για την εκτός έδρας αναμέτρηση την Κυριακή, με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο

Στην τελική ευθεία είναι η προετοιμασία του ΠΟΑ για την εκτός έδρας αναμέτρηση την Κυριακή, με αντίπαλο τον Άγιο Ιερόθεο. Οι Ατσαλενιώτες έχουν καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία νικηφόρα αποτελέσματα.

Από την άλλη, δε λείπουν τα αγωνιστικά θέματα για τον Μανόλη Σουτζή, που καλείται να βρει τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Στο... απουσιολόγιο είναι ο Φραγκιαδάκης, που έχει υποστεί θλάση και κάνει θεραπεία, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο τιμωρημένος Ανδρέας Ντάμπος.

Από 'κει και πέρα, το σημαντικό ερωτηματικό αφορά τον Θανάση Πατηνιώτη, που έχει να ρυθμίσει κάποια θέματα με τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Έτσι, η τεχνική ηγεσία του ΠΟΑ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος.

Στον αντίποδα των προβλημάτων, ευχάριστα ήταν χθες τα νέα για τον Ανδρέα Χατζηανδρέου. Ο έμπειρος μέσος προπονήθηκε και φώναξε «παρών» για το προσεχές παιχνίδι, ξεπερνώντας το διάστρεμμα που "κληρονόμησε" από το ματς με τον Ο.Φ. Ιεράπετρας.

Σχόλια