Αθλητισμός

Στο Top 20 των κορυφαίων νέων ο Ρέτσος

Σύμφωνα με το γνωστό αγγλικό περιοδικό «FourFourTwo» περιλαμβάνεται στους 20 κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του παγκοσμίως

Μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση απολαμβάνει ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς σύμφωνα με δημοφιλές περιοδικό «FourFourTwo» περιλαμβάνεται στους 20 κορυφαίους ποδοσφαιριστές της ηλικίας του παγκοσμίως για το 2017.

Το αγγλικό περιοδικό κατατάσσει τον διεθνή κεντρικό αμυντικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν στην 20η θέση της ιδιαίτερης αυτής λίστας και κατόπιν κάνει εκτενή αναφορά στα πεπραγμένα του.

«Γεννημένος στη Νότια Αφρική από Έλληνες γονείς, ο Ρέτσος φτιάχνει το όνομά του στη Γερμανία με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Ένας πολύπλευρος αμυντικός που έχει παίξει και ως φουλ μπακ παρά το γεγονός πως η θέση στην οποία αισθάνεται μεγαλύτερη άνεση είναι στο κέντρο της άμυνας, είναι 19 ετών, δυνατός στον αέρα, δυναμικός στα μαρκαρίσματα και έχει διάθεση να σπρώχνει το παιχνίδι στην επίθεση.

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία των Ελλήνων παικτών, όταν η Λεβερκούζεν διέθεσε 22 εκατ.ευρώ το καλοκαίρι.

Το highlight του είναι η εμφάνιση στη νίκη επί της Κύπρου (2-1) τον Οκτώβριο, αφού η Ελλάδα βρέθηκε ένα βήμα πριν από τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018» είναι χαρακτηριστικά όσα επισημαίνει το σημείωμα.

Σχόλια