default-image

ΕΠΣΗ: Στάζουν μέλι για την φιλοξενία στα Χανιά

Ποδόσφαιρο
ΕΠΣΗ: Στάζουν μέλι για την φιλοξενία στα Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι Μικτές Ομάδες Ηρακλείου επικράτησαν με άνεση στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Σούδας επί των Μικτών Χανίων, όμως αναμφίβολα νικήτρια στην φιλοξενία ήταν… κατά κράτος η ΕΠΣ Χανίων!

Μάλιστα, η ΕΠΣΗ χαρακτηρίζει σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της την ΕΠΣ Χανίων ως «το πρότυπο της κρητικής φιλοξενίας!».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει τα εξής:

«Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου και η Επιτροπή Μικτών Ομάδων εκφράζουν τις πιο θερμές τους ευχαριστίες στην ΕΠΣ Χανίων για τη φιλοξενία που πρόσφεραν στην αποστολή των Μικτών Ομάδων Νέων και Παίδων της ΕΠΣΗ.

Από την πρώτη στιγμή ο υπεύθυνος της ΕΠΣ Χανίων για τις Μικτές Ομάδες κ. Μιχάλης Κουλιεράκης υποδέχτηκε την αποστολή και τους παράγοντες της ΕΠΣΗ στο γήπεδο της Σούδας και φρόντισε να μην λείψει τίποτα από τις Μικτές.

Η οργάνωση των αγώνων ήταν υποδειγματική από την ΕΠΣ Χανίων, μέσα στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθε.

Ενώ μετά το τέλος των αναμετρήσεων, η διοίκηση της ΕΠΣ Χανίων, παρουσία του προέδρου κ. Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, αρκετών μελών του Δ.Σ. και του προπονητή των Μικτών κ. Μουριζάκη πρόσφερε ένα πλούσιο δείπνο σε ολόκληρη την αποστολή της ΕΠΣ Ηρακλείου και στους διαιτητές των αγώνων.

Η ΕΠΣ Χανίων αποτελεί το πρότυπο της κρητικής φιλοξενίας, με παράγοντες που διαφυλάττουν τον ποδοσφαιρικό συγκρητισμό, προς όφελος της προόδου του ποδοσφαίρου του νησιού μας.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου υπόσχεται ότι θα ανταποδώσει την μοναδική φιλοξενία στην ΕΠΣ Χανίων, συμβάλλοντας στην διατήρηση του ποδοσφαιρικού πολιτισμού στην Κρήτη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News