default-image

Φωτογραφικές δηλώσεις, κουίζ και αινίγματα!

Ποδόσφαιρο
Φωτογραφικές δηλώσεις, κουίζ και αινίγματα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φωτογραφικές επίσημες προεδρικές δηλώσεις, που εμπεριέχουν στοιχεία κουίζ και μας προκαλούν για αινιγματικές απαντήσεις:

«Δεν θα επιτρέψω σε κανένα παράγοντα ή άλλο πρόσωπο από το παρελθόν, που κατά τη γνώμη μου, έβλαψε την ομάδα, να πλησιάσει σε αυτήν, πολύ περισσότερο, να συμμετέχει στην προσπάθεια μας.» (Ποιός καθάρισε τους στάβλους του Αυγεία, του πλούσιου βασιλιά με τα 3.000 βόδια, από την κοπριά που είχε μαζευτεί εκεί από τριάντα χρόνια, που είχαν να καθαριστούν οι στάβλοι;). -Μπορεί όμως να μην ήταν ο ίδιος, αλλά συνεργάτης του, που πάει και στα εκτός!

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανήκει σε συγκεκριμένους μετόχους-επιχειρηματίες, οι οποίοι είναι από τους πιο τίμιους και καθαρούς επιχειρηματίες της Κρήτης και με αυτούς θα συνεχίσει. Κάποιοι που παρουσιάζονται συχνά ως Μεσσίες, αντί να λένε λόγια δεξιά και αριστερά, ας βάλουν χρήματα, αν θέλουν να στηρίξουν την ομάδα.» (Αναπάντητο, γι' αυτό προστρέξαμε στη Βικιπαίδεια για το «Μεσσίες»: Με γενικότερη έννοια, οποιοδήποτε πρόσωπο ισχύος το οποίο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην επίλυση κρίσιμων ζητημάτων, γράφει.)

Κρίμα να αντιμετωπίζει αυτός ο ΟΦΗ, τέτοιου είδους ζητήματα, σε μια οριακή σεζόν της ΠΑΕ και με μια ομάδα που μπορεί αν στηριχτεί μπορεί να επιτύχει αυτό που δικαιούται και αξίζει.

«Γραφικοί, ρουφιάνοι, κουκουλοφόροι Μπατράνηδες, διαβόητοι χαφιέδες»! Λεξικό κορυφαίας ελληνικής ποδοσφαιρικής έκφρασης…

 «Δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει τους ιδιοκτήτες να μεταβιβάσουν το μετοχικό τους μερίδιο» - «Διώκονται για ένα πλημμέλημα που είναι αστειότητα. Σαν να λέμε ότι μαζεύτηκαν επτά άτομα για να κάνουν συμμορία και να διαπράξουν πλημμέλημα» (Βίκτωρ Μητρόπουλος)

«Fotis Tsalos - The Best President of all Times» (Από τη διαφημιστική κάρτα μέλους στην ΠΑΕ ΟΦΗ). Excellent!

Ο 24χρονος Κροάτης διεθνής Άντε Ρέμπιτς ως εξτρέμ και δη καλός, δεν "συγκινεί" τις πειθαρχικές επιτροπές της FIFA, που κόπτονται βαρέως για δηλώσεις απαίσιου τύπου (ρατσιστικού, ομοφοβικού και άλλων) που προκαλούν το fair play, όταν αποκαλεί του Έλληνες ποδοσφαιριστές "βρώμικους" και δη πριν τη μάχη;  (Με λίγα λόγια αφού «φάγανε» τον Μανωλά από το παιγνίδι στο Μάξιμιρ, οι Κροάτες βάζουν ως «στόχο» τον άλλο σπουδαίο Έλληνα αμυντικό Σωκράτη Παπασταθόπουλο κι όποιον άλλο που κάνει τη διαφορά στην αμυντική υπεροχή της Ελλάδας. Τυχαίο;)

Έχει χιούμορ ο Βέλιμιρ Ζάετς. Τον ρώτησαν γιατί η Κροατία δεν ήθελε την Ελλάδα ως αντίπαλο στα μπαράζ; Αφοπλιστικός: «Γιατί δεν υπάρχει απευθείας πτήση Αθήνα-Ζάγκρεμπ»!!!

Σα Πίντο για το βούλευμα: «Ουδέν γνώριζα και ουδεμία σχέση είχα»(Δηλαδή έγινε τόσο ντόρος με καθαρογραφήσεις, ηχογραφήσεις, δημοσιεύσεις, αρθρογραφήσεις, και αν δεν πήγαινε… ο Φύσσας, το κοντέρ θα μηδένιζε;)

Φανταστική η οργάνωση του αγώνα των Νέων στο "Θ. Βαρδινογιάννης" με τη Ρουμανία, από την ΕΠΟ! Μπράβο παιδιά, μπράβο, μπράβο, η Ελλάδα μας έχει μέλλον. Ζήτω η Εξυγίανση! Ζήτω, Ζήτω!

ΑΣΧΕΤΟ: Γεια σου φίλε Χάρη! Χαιρετίσματα από τον πρόεδρο!

«Εντυπωσιάστηκα με την αγάπη του»!

Σχόλιο ύμνος του Δημήτρη Παπαματθαιάκη για την εμφάνιση του Ηλία Πουρσανίδη στη "Μικτή Ζώνη Highlights" της Κρήτη TV! Ο πρώην παράγοντας του ΟΦΗ έγραψε στο facebook, πολλά από εκείνα που μοιράστηκαν μαζί μας αρκετοί τηλεθεατές και φίλοι του ΟΦΗ: "Άκουσα στην Κρήτη TV τον Ηλία Πουρσανίδη ο οποίος είναι ο εμπνευστής της μεγάλης βραδιάς που θα γίνει για τον Ευγένειο Γκέραρντ. Ειλικρινά εντυπωσιάστηκα από τη μεγάλη αγάπη που μιλάει αυτό το παιδί για τον ΟΦΗ. Νιώθεις όταν τον βλέπεις και τον ακούς, πόσο πολύ δέθηκε με αυτή την ομάδα. Το ίδιο όμως πρέπει να ένιωθαν και όλα τα παιδιά εκείνη την εποχή. Συγχαρητήρια πολλά στον Ηλία και σε όλα τα παιδιά που θα έρθουν. Ανυπομονούμε να δούμε ξανά τον Τσινό τον Βέρα τον Ισις και όλους αυτούς που καθιέρωσαν τον ΟΦΗ στους μεγάλους του Ελληνικού ποδοσφαίρου!"

Βίκτωρας Μητρόπουλος:

"Σύμφωνα με τη διάταξη αυτή που επικαλείται ο υφ. Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης ότι οι κατηγορούμενοι για κακούργημα πρέπει να δώσουν τις μετοχές τους, θα έπρεπε να έχει υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός εδώ και τέσσερα με πέντε χρόνια αφού έχει μετοχές ο Λαυρεντιάδης. Ενδεχομένως και ο ΠΑΟΚ αφού ακόμη έχει μετοχές ο Σαχπατζίδης. Έπρεπε να έχει υποβιβαστεί η Λάρισα γιατί ο Κούγιας έχει μετοχές, όπως και ο Αστέρας Τρίπολης γιατί ο Μπάκος έχει μετοχές ακόμη. Ο νόμος λέει ότι εάν είσαι μέτοχος. Υπάρχει κενό στη διάταξη, που μπήκε το 2012, και είναι ανεφάρμοστο. Δε θα γίνει απολύτως τίποτα.». (Βίκτωρ Μητρόπουλος, εκδότης της "Άποψης", που αποκάλυψε το βούλευμα)

Τι... κρίμα Γιάννη!

Το πάλεψε έξι μήνες, αλλά δεν κατάφερε να παραμείνει στον πάγκο της Κορτράικ, ο Γιάννης Αναστασίου. Η λύση της συνεργασίας τους είναι γεγονός από χτες μαζί τον βοηθό του, Στιβ Ρούτερ, και τον φυσιοθεραπευτή, Γιόσεφ Βος. Η Κορτράικ βρίσκεται στην προτελευταία θέση  του βελγικού πρωταθλήματος (11 βαθμοί σε 14 αγώνες), μετρώντας  δύο νίκες (1-0 επί της Λόκενερ και 2-1 στο Έουπεν, τον Αύγουστο).Τον περασμένο Απρίλιο, ενώ ήταν στη Ρόντα, ο Αναστασίου, είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Κορτράικ, που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιουλίου.

Στ. Μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News