default-image

Η Ελλάδα προηγήθηκε αλλά η Ρουμανία το... γύρισε (1-2)

Ποδόσφαιρο
Η Ελλάδα προηγήθηκε αλλά η Ρουμανία το... γύρισε (1-2)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική μας ομάδα Νέων μπήκε με το "αριστερό" απόψε στο Γεντί Κουλέ και στα παιχνίδια πρόκρισης στην Elite Round της Ευρώπης. Οι παίκτες του Γιάννη Γκούμα ξεκίνησαν με πάθος, προηγήθηκαν αλλά οι φιλοξενούμενοι που μεσοεπιθετικά εντυπωσίασαν βρήκαν τον τρόπο να γυρίσουν το ματς και να μας κάνουν... τη ζωή δύσκολη στη μάχη της επίτευξης του στόχου!

Η υπεροχή της Εθνικής μας στο πρώτο 25λεπτο καρποφόρησε έστω κι αν μας έλειπε η τελική πάσα! Στο 23΄ο Παπάζογλου είχε την καλή κάθετη πάσα για τον Δουβίκα που πέφτοντας βρήκε τον τρόπο να πλασάρει για το 1-0!

Ωστόσο οι δαιμόνιοι Ματάν και Μορουτάν μας δημιουργούσαν μεγάλα προβλήματα και στο 39΄ο δεύτερος ισοφάρισε με γκολ "ζωγραφιά"! Έκανε μια εκπληκτική προσποίηση και με σουτ... κάρφωσε κυριολεκτικά τη μπάλα στα δίχτυα του Σιαμπάνη για το 1-1!

Το δεύτερο μέρος ήταν ακόμα καλύτερο στο "Θ.Βαρδινογιάννης" αλλά... δυστυχώς είχε πρωταγωνιστές τους Ρουμάνους. Η Εθνική μας άγγιξε το 2-1 στο 52΄όταν το σουτ του Εμμανουηλίδη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι αλλά από κει και μετά υπήρχε...ελληνικό πρόβλημα.

            Δοκάρι και ανατροπή

Ο Σιντεάν ισοφάρισε τα... δοκάρια, προειδοποιώντας στο 63ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα σημάδεψε πιο σωστά για το 1-2 που έμεινε ως το τέλος στο ματς!

Ρουμανία: Βλαντ, Χαρούτ, Ντίμπα, Σκρετσίου, Μπόμποτς, Ντράγκομιρ, Μορουτάν, Σιντεάν (66΄Μολντοβεάνου), Ματάν (88΄Μπαλούτα), Μικόβτσι, Τρουσέσκου (77΄Νέτσιν).

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Παπάζογλου (76΄Λυρατζής), Δημητρίου, Τζοβάρας (46΄Εμμανουηλίδης), Χατζηδίμπας, Καμπέτσης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος, Ζήσης (46΄Μπαξεβάνος), Δουβίκας, Τάμπας.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Μιμίκος-Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News