default-image

Εντυπωσιακή η Εθνική Νέων της Ρωσίας στην πρεμιέρα

Ποδόσφαιρο
Εντυπωσιακή η Εθνική Νέων της Ρωσίας στην πρεμιέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική Νέων της Ρωσίας στο εναρκτήριο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η ομάδα της Ρωσίας ήταν εμφανώς ανώτερη και επικράτησε με 6-0 με το Γιβραλτάρ να εμφανίζεται αδύναμο να αντιδράσει. Κορυφαίος των Ρώσων ο Ιγκνιάτεφ που σημείωσε χατ τρικ ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ούτκιν που σημείωσε δύο τέρματα.

Ο Ούτκιν άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Ιγκνιάτεφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με τον Σουλεϊμάνοφ να κάνει το 3-0 στο 37΄ και στο αμέσως επόμενο λεπτό και πάλι ο Ιγκνιάτοφ να πετυχαίνει ένα ακόμη τέρμα.

Με το αβαντάζ του 4-0 οι υψηλόσωμοι Ρώσοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και στην επανάληψη. Ο Ιγκνιάτοφ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα στο 73΄έκανε το 5-0 ενώ το αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ούτκιν στις καθυστερήσεις του αγώνα.   

Εθνική Ρωσίας: Σαφόνοφ, Γκολούμπεφ, Μποροντίν, Ούτκιν, Ιγκνιάτεφ, Σουλεϊμάνοφ, Βολόντκιν (58΄Γκορσκόφ), Κακόεφ (46΄Ρουντένκο), Εβγκιένεφ, Γκουμάνοφ, Σεργκέεφ (46΄Τσιπτσένκο).   

Εθνική Γιβραλτάρ: Χάνκινς, Κρισπ, Παράλ, Γιάμπλας, Βαλαρίνο (83΄Ρόμπερτσον), Ερνάντεζ, Εσπινόζα (66΄Γοϊλσον)Ρονάν, Πρέσκοτ, Πέντερσον, Αβεγιάνο (76΄Πίκοκ)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News