default-image

Έρχεται η Εθνική πόλο της Κίνας στο Ηράκλειο

Αθλητισμός
Έρχεται η Εθνική πόλο της Κίνας στο Ηράκλειο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο Ηράκλειο θα έρθει στο τέλος του μήνα η Εθνική ομάδα πόλο της Κίνας που βρίσκεται στην Ελλάδα από τις 25 Οκτωβρίου στα πλαίσια της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κίνας με την 39μελή αποστολή του, που θα αναχωρήσει παραμονή Χριστουγέννων από την χώρα μας έχει προγραμματίσει μία σειρά από φιλικά παιχνίδια με τις ομάδες της Α1 πόλο των Ανδρών ενώ θα έρθει στην πόλη μας στις 30 Νοεμβρίου όπου θα παραμείνει μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου.   

Το τμήμα πόλο του ΟΦΗ προσκάλεσε λοιπόν την Εθνική Κίνας για φιλικά παιχνίδια στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, και η πρόταση έγινε αποδεκτή. «Πρόκειται για μία πολύ σημαντική επίσκεψη. Είναι μεγάλη τιμή για τον ΟΦΗ και το Ηράκλειο η παρουσία της Εθνικής ομάδας της Κίνας στην πόλη μας για φιλικά παιχνίδια», τονίζει στο neakriti.gr ο έφορος του τμήματος Μιχάλης Σπαγουλάκης που ευχαριστεί το Δήμο για την συμβολή του στην φιλοξενία της ομάδας, τονίζοντας ότι πέρα από τα παιχνίδια προετοιμάζονται και μία σειρά από δράσεις, που θα αναδείξουν το κρητικό στοιχείο. «Είναι παιχνίδια που θα βοηθήσουν την ομάδα μας που  θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει σημαντικές εμπειρίες».

Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι στους αγώνες θα λάβει μέρος και ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο διεθνής πολίστας που συμμετέχει στην προετοιμασία των Κινέζων, βοηθώντας μαζί με τον Άλμπερτ Εσπανιόλ τον Πέταρ Πόρομπιτς στο νερό, θα «αντιμετωπίσει» την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε και η οποία έγινε η αιτία για την πρώτη του κλήση στις Εθνικές ομάδες.

Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο οι Κινέζοι να δώσουν φιλικά και με τον ΝΟΧανίων. Ήδη η φιλοξενούμενη αποστολή έχει δώσει κάποια παιχνίδια στην Αθήνα ενώ εκτός από αυτά με τον ΟΦΗ έχουν προγραμματιστεί και τα ακόλουθα: 12 Νοεμβρίου, Κολ. Ποσειδώνιο: Κίνα - ΠΑΟΚ , 17 Νοεμβρίου, Κολ. ΑΝΟΓ: ΚΙΝΑ - Παλαιό Φάληρο , 19 Νοεμβρίου, Κολ. Εθνικό Πειραιά: Κίνα - Εθνική Νέων Ανδρών,  20 Νοεμβρίου, Κολ. Εθνικό Πειραιά: Κίνα - Εθνική Νέων Ανδρών,  22 Νοεμβρίου, Κολ. Εθνικό Πειραιάς: Κίνα- Ολυμπιακός,  26 Νοεμβρίου, Κολ. Αλίμου: Κίνα- Υδραϊκός,  29 Νοεμβρίου, Κολ. ΝΟΒ: Κίνα- Βουλιαγμένη,  6 Δεκεμβρίου, Κολ. ΑΝΟΓ:Κίνα- Γλυφάδα , 11 Δεκεμβρίου, Κολ. ΑΝΟΓ: Κίνα- Βουλιαγμένη,  22 Δεκεμβρίου, Κολ. ΑΝΟΓ: Κίνα- Γλυφάδα.

Ρεπορτάζ: Μαρία Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News