Αθλητισμός

Περιμένει καλύτερη... τύχη ο Εργοτέλης στο μέλλον

Ικανοποίηση για την απόδοση, όχι για τα αποτελέσματα

Η συγκομιδή των δύο βαθμών δείχνει μικρή για τον Εργοτέλη, με βάση την απόδοση της ομάδας στα παιχνίδια με Καλλιθέα και ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Η Football League δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για τους "κιτρινόμαυρους", που όμως δικαιούνται να τα 'χουν με την... τύχη τους για τα δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια. Ο Τάκης Γκώνιας και οι ποδοσφαιριστές στρέφουν πλέον την προσοχή τους στον εκτός έδρας αγώνα με την Παναχαϊκή την ερχόμενη Κυριακή.

Στόχος είναι να συνεχίσουν στο ρυθμό των καλών εμφανίσεων, με την ελπίδα ότι ο παράγοντας τύχη δε θα είναι ξανά εις βάρος τους. Άλλωστε, παρά τις σημαντικές απουσίες, ο Εργοτέλης έδειξε ότι μπορεί να διατηρήσει ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, διεκδικώντας μέσα από αυτό το αποτέλεσμα.

Στο μεταξύ, οι άνθρωποι των "κιτρινόμαυρων" περίμεναν αργά χθες το βράδυ στο Ηράκλειο τον Εντιαγέ. Η άφιξή του ήταν προγραμματισμένη με την τελευταία πτήση και ο Σενεγαλέζος θα ενσωματωθεί αυτήν την εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Γκώνιας περιμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο νεαρός μεσοεπιθετικός, προκειμένου ανάλογα και με την προσαρμοστικότητα που θα δείξει να αποφασίσει πότε θα αξιοποιηθεί αγωνιστικά. Πάντως, μετά τον τραυματισμό του Ροβίθη, μια επιπλέον λύση για τη "γραμμή κρούσης" θα είναι πολύ σημαντική.

Σχόλια