default-image

ΠΑΝΟΜ και Μινωική συγκατοικούν στην Α! ΕΠΣΗ (video)

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΟΜ και Μινωική συγκατοικούν στην Α! ΕΠΣΗ (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συγκάτοικο στην κορυφή της Α1 ΕΠΣΗ απέκτησε ο ΠΑΝΟΜ αφού έφερε 1-1 με τη Φαιστό και έτσι η Μινωική, που νίκησε 1-0 τον ΑΟΤ, τον «έπιασε» στην πρώτη θέση.

Οι Μαλιώτες «τράκαραν» με τα δοκάρια, αφού είχαν τρία και έτσι δεν μπόρεσαν να πάρουν το εντός έδρας τρίποντο. Το ματς στα Μάλια ξεκίνησε με γκολ για τους γηπεδούχους, με το Διαμαντάκη να κερδίζει πέναλτι υπό τις διαμαρτυρίες της Φαιστού και τον Μυλωνά να ευστοχεί από τα 11 βήματα. Στη συνέχεια ο ΠΑΝΟΜ δύο φορές με τον Φουκαράκη και μία με τον Χαλκιαδάκη είδε τις ευκαιρίες του να σταματούν στα αντίπαλα δοκάρια και τελικά στο 77' πλήρωσε το νόμο του ποδοσφαίρου, καθώς η Φαιστός ισοφάρισε 1-1 με τον Γκερεδάκη μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπαδάκη. Μάλιστα και στο φινάλε οι Μαλιώτες είχαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν με τον Συσκάκη χωρίς να τα καταφέρουν και έτσι δεν απέφυγαν την απώλεια βαθμών.

ΠΑΝΟΜ: Ζαχαριουδάκης, Τζανάκης, Διαμαντάκης, Χαλκιαδάκης, Αραβιάκης, Κολιακουδάκης, Μυλωνάς, Δαριβιανάκης (75' Συσκάκης), Φουκαράκης, Καπετανάκης, Κουλούρας (80' Ρεμούνδος)

ΦΑΙΣΤΟΣ: Δημητριάδης, Σκαντζάκης, Γκερεδάκης, Παπαδάκης Σ., Παπαδάκης Α., Παπαδάκης Γ. (87' Ταβερναράκης), Κουτσάκης (80' Τζωρτζακάκης), Χαλκιαδάκης, Ντρέκα, Καραμανιτάκης, Ντισπυράκης (70' Αργύρης).

ΜΙΝΩΙΚΗ-ΑΟΤ 1-0

 Το δώρο από τα Μάλια το εκμεταλλεύτηκε απόλυτα η Μινωική και κερδίζοντας 1-0 τον ΑΟΤ, είναι και αυτή πλέον στην κορυφή. Στο γήπεδο του Πανεπιστημίου έγινε ένα δυνατό παιχνίδι και την ομάδα της Φορτέτσας να παίρνει τη νίκη χάρη σε γκολ του αρχηγού της, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, στο 81ο λεπτό. Λίγο νωρίτερα ο ΑΟΤ είχε κλασική χαμένη ευκαιρία με τον Τριάντη. Ο Παπουτσιδάκης είχε δοκάρι για τη Μινωική στις αρχές του β' ημιχρόνου.

ΜΙΝΩΙΚΗ: Ψαρουλάκης, Παπουτσιδάκης, Καραντινάκης, Γεωργαντζιάς, Αποστολάκης, Καστελλιανάκης (72? Νικηταράς), Ρουμελιώτης, Ανδρεαδάκης, Λέσι (90? Ψαράς), Χριστοδούλου (90? Κτιστάκης), Δρακούλης (86? Βαμβουνάκης).

ΑΟΤ: Σπανός, Γιαννακάκης, Χαλκιαδάκης, Χριστοδουλάκης Γ., Μαραγκάκης (71? Μαρακομιχελάκης), Πολυχρονάκης, Παπαδάκης, Κοροένε (85? Χριστοδουλάκης Ι.), Κουρουθιανάκης, Κουτεντάκης (60? Τριάντης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΑΕΚ 5-1

Εντυπωσιακός ήταν ο Γιούχτας στις Αρχάνες επικρατώντας με 5-1 της ΑΕ Κατσαμπά και πλησίασε στο -2 από την κορυφή. Στο α' μέρος οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 με τον Κεφαλούκο και στη συνέχεια είχαν δοκάρι με τον Ανωγειανάκη αλλά και η ΑΕΚ απείλησε με τον Καουκάκη. Με δύο γρήγορα γκολ του Ζανελάρη στην επανάληψη έγινε το 3-0. Παρά την μείωση σε 3-1 με τον Αφενδόπουλο, ο Γιούχτας συνέχισε να επιτίθεται και με τέρματα των Καστελλιανάκη (πεν.) και Παχάκη το σκορ ανέβηκε στο 5-1.

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Δημαράκης, Κασσωτάκης, Παχάκης, Νικηφόρος, Κεφαλούκος, Μπιρμπίρης, Καστελλιανάκης, Μαυρομάτης(75' Μανουσάκης), Ζανελάρης(60' Σπύρου), Ανωγειανάκης(70' Τζουβάρας), Μαρκάκης (80' Βαρδής).

ΑΕΚ: Μαστορίδης, Ντελία, Ανδρεαδάκης, Φραγκιαδάκης, Ευαγγελόπουλος(60' Αφενδόπουλος), Καραφωτιάς Τακ.(70' Ζηρδέλης), Βλασάϊ, Μαραγκάκης(60' Καζάκος), Καουκάκης, Καρανδινός(75' Αργύρης), Τσίχλας.

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ-ΠΑΟΚ 2-0

Οριακό ήταν το χθεσινό παιχνίδι στο Θραψανό για Ανθεστίωνα και ΠΑΟΚ! Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-0 και πανηγύρισαν την πρώτη φετινή τους νίκη ενώ η ήττα για την ομάδα του Κρουσώνα έφερε εξελίξεις, με τον προπονητή Γιώργο Χατζηδιαμαντή να παραιτείται από την τεχνική ηγεσία. Η παραίτηση έγινε αποδεκτή από την διοίκηση, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει μέχρι νεοτέρας με τους Χρηστάκη-Μακατουνάκη στον πάγκο. Τα γκολ των νικητών στην χθεσινή αναμέτρηση σημείωσαν οι Πεχυνάκης (30') και Καλιακάκης (70').

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ: Χρονάκης, Βιτσαράς, Τσομπανάκης, Καλιακάκης, Παπουτσάκης, Μηλάκης, Δοργιομανωλάκης, Μεμοτσέλα(85' Δημήτρης), Φωτόπουλος(90' Μερκουλίδης Δ.), Πεχυνάκης(60' Μερκουλίδης Γ.), Τρουλάκης.

ΠΑΟΚ: Κουρουπάκης, Γεωργόπουλος, Φράγκος, Κοκολοδημητράκης(60? λ.τ. Τζωράκης), Στρατηγάκης, Κάτελας (80? λ.τ. Κοκολογιαννάκης), Μιχελακάκης, Βασιλείου, Παπαδάκης(74? Δρακογιαννάκης), Βατσινάς, Γωνιανάκης(46? Νικάκης).

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΖΑΡΟΣ 3-3

Τρομερό ματς με έξι γκολ αλλά… χωρίς νικητή έγινε στο Ατσαλένιο, με τον ΠΟΑ και το Ζαρό να έρχονται ισόπαλοι 3-3. Ο Κεραυνός προηγήθηκε 2-0 με γκολ στο α' ημίχρονο των Λυδάκη και Κοντογιάννη! Στο β' ημίχρονο ο Ζαρός έφτασε στην ισοφάρισε 2-2 με Πουλάκη και Κλαπάκη. Στο 83' με πέναλτι ο Κενδριστάκης έκανε το 3-2 αλλά ο Ζαρός πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 86' με τον Φραγκιαδουλάκη να κάνει το 3-3.

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ-ΛΙΝΤΟ 2-1

Δυνατή είναι στην έδρα της η Χερσόνησος και επικράτησε με 2-1 απέναντι στο Λίντο. Ο Ξημεράκης στο 22' έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Το Λίντο δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε με τον Χριστοφή, όμως ο Καλομοίρης στο 63' με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Με αυτό το τρίποντο η Χερσόνησος βρίσκεται ψηλά στην βαθμολογία, συγκατοικώντας στην 6η θέση με τον Ρωμανό, έχοντας από 14 πόντους.

ΜΟΙΡΕΣ-ΕΛΠΙΔΕΣ 3-0

Σε καλό δρόμο βρίσκονται πλέον οι Μοίρες, καθώς μετά το «διπλό» την προηγούμενη αγωνιστική επί της ΑΕΚ, χθες επικράτησαν με 3-0 απέναντι στις Ελπίδες. Ο έμπειρος Πέτρος Τσαΐνης πήρε από το… χεράκι την ομάδα του, και με δύο γκολ στο 25' και στο 56' έδωσε προβάδισμα με 2-0. Στο φινάλε ο Κιόρι με ατομική ενέργεια και σουτ, διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΡΩΜΑΝΟΣ-ΑΛΜΥΡΟΣ 1-0

Ένα γκολ του Ξυλούρη στο 75ο λεπτό έκρινε το νικητή στην Ελιά, με τον γηπεδούχο Ρωμανό να επικρατεί με 1-0 του Αλμυρού. Οι φιλοξενούμενοι πέρα από το παιχνίδι, έχασαν και τον Πέτρο Στρατήγη, ο οποίος αποβλήθηκε με 2η κίτρινη στο 89ο λεπτό ενώ υπάρχουν παράπονα των «πορτοκαλί» για τη διαιτησία, υποστηρίζοντας ότι στο γκολ του Ρωμανού υπήρξε οφσάιντ.

ΓΟΡΤΥΣ-ΤΥΛΙΣΟΣ 0-0

Οι τερματοφύλακες ήταν πρωταγωνιστές στην «λευκή» ισοπαλία στο γήπεδο των Αγίων Δέκα ανάμεσα στην Γόρτυνα και την Τύλισο. Τόσο ο Ανδρικάκης για τους γηπεδούχους, όσο και ο Μυλωνάκης για τους φιλοξενούμενους κράτησαν απαραβίαστες τις εστίες τους, με σημαντικές επεμβάσεις όποτε χρειάστηκε. Γενικά πάντως η Τύλισος μπορεί να υπερηφανεύεται για την άμυνά της, που είναι η καλύτερη στην Α1 ΕΠΣΗ με μόλις τέσσερα γκολ παθητικό.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΖΑΡΟΣ      3-3

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΑΛΜΥΡΟΣ      1-0

ΠΑΝΟΜ - ΦΑΙΣΤΟΣ      1-1

ΜΟΙΡΕΣ - ΕΛΠΙΔΕΣ      3-0

ΓΟΡΤΥΣ - ΤΥΛΙΣΟΣ      0-0

ΓΙΟΥΧΤΑΣ - Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ      5-1

ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ - ΛΙΝΤΟ      2-1

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ - Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      2-0

ΜΙΝΩΙΚΗ - Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      1-0

H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.ΠΑΝΟΜ      20         

2.ΜΙΝΩΙΚΗ      20         

3.ΓΙΟΥΧΤΑΣ      18         

4.ΤΥΛΙΣΟΣ      15         

5.ΑΛΜΥΡΟΣ      15         

6.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ      14         

7.ΡΩΜΑΝΟΣ      14         

8.ΜΟΙΡΕΣ      11         

9.Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ      10         

10.ΓΟΡΤΥΣ      9         

11.ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΗΡ.      8         

12.ΖΑΡΟΣ      8         

13.ΛΙΝΤΟ      8         

14.ΦΑΙΣΤΟΣ      6         

15.Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ      6         

16.ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ      5         

17.Π.Α.Ο.ΚΡΟΥΣΩΝΑ      5         

18.ΕΛΠΙΔΕΣ      2      

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (9η)

ΑΛΜΥΡΟΣ - ΚΕΡΑΥΝΟΣ            

ΛΙΝΤΟ - ΜΙΝΩΙΚΗ            

ΡΩΜΑΝΟΣ - ΠΑΝΟΜ            

ΦΑΙΣΤΟΣ - ΜΟΙΡΕΣ            

ΖΑΡΟΣ - ΓΟΡΤΥΣ            

ΕΛΠΙΔΕΣ - ΓΙΟΥΧΤΑΣ            

ΤΥΛΙΣΟΣ - ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΣ      

Α.Ε.ΚΑΤΣΑΜΠΑ - ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ      

Α.Ο.ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ - Π.Α.Ο.Κ.      

Ρεπορτάζ: Μανόλης Βαρδαλαχάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News