default-image

Κρήτη TV: Ο Ηλίας Πουρσανίδης στη «Μικτή Ζώνη – Highlights»!

Ποδόσφαιρο
Κρήτη TV: Ο Ηλίας Πουρσανίδης στη «Μικτή Ζώνη – Highlights»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την παρουσία του Ηλία Πουρσανίδη, θα βγει στον αέρα αυτή τη Δευτέρα (15/11/2017- 00:05), η εκπομπή «Μικτή Ζώνη Highlights» στην Κρήτη TV με τον Στέλιο Μαλτεζάκη. Μαζί τους ο αθλητικός συντάκτης της «ΕΡΑ Σπορ» Γιώργος Γιαλυτάκης.

Ο πρώην διεθνής μας άσος που εκφράζει την βαθιά του ευγνωμοσύνη στα όσα έλαβε ως γνώση και ως ποδοσφαιρική εξέλιξη στην καριέρα του, θα μιλήσει λεπτομερώς, για το μέγα γεγονός της 20ής Νοεμβρίου και τις επαφές του με τα «παιδιά» και τους «φίλους» του Ολλανδού που θα δώσουν παρών και θα καταθέσει την άποψή τους, για οτιδήποτε ποδοσφαιρικό.

Η εκπομπή για μια ακόμη φορά θα προβάλλει τις καλύτερες σκηνές από τα ελληνικά πρωταθλήματα και τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Αγγλικό, Ισπανικό, Γερμανικό, Ιταλικό), καθώς και μπασκετικά «highlights». Με την αρχισυνταξία του Μανόλη Βαρδαλαχάκη και τη δημοσιογραφική συνδρομή του Γιάννη Καλιακάκη και της Νίκης Μηλιαράκη.

Περισσότερο φως απόψε στη «Μικτή Ζώνη Highlights» με την παρουσία του Ηλία Πουρσανίδη. Ο εμπνευστής των εκδηλώσεων Γκέραρντ και πρώην διεθνής άσος του ΟΦΗ, έρχεται και με τον αέρα του Ψηλορείτη, αφού χτες επισκέφτηκε στ' Ανώγεια την «Ντελίνα» του Σκουλά, όπου θα διασκεδάσουν αποβραδίς «παιδιά» και «φίλοι»!

Μας διασκέδασε στο φουλ ο Ηλίας το βράδυ του Σαββάτου μέσα από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας»! Σπουδαίο που δόθηκε αυτό το βήμα, για να προβληθούν οι σούπερ ιδέες και οι παρουσίες, για το ραντεβού της 20ής Νοεμβρίου στο «Γεντί Κουλέ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News