default-image

Με αποφασιστικότητα κόντρα στην Αναγέννηση ο ΟΦΗ

Αθλητισμός
Με αποφασιστικότητα κόντρα στην Αναγέννηση ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποφασιστικότητα, πάθος και πίστη είναι τα κυρίαρχα στοιχεία στις τάξεις του ΟΦΗ ενόψει του αυριανού αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας εκτός έδρας. Στο παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική της Football League, που θα ξεκινήσει στις 3 το μεσημέρι, μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Μετά το διπλό στις Σέρρες για την πρεμιέρα, οι Κρητικοί θέλουν σε ένα ακόμη ματς μακριά από το Ηράκλειο να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, με αυτοπεποίθηση και τη δυναμική που τη χαρακτηρίζει, θα επιδιώξει να ανταποκριθεί σε όλες τις συνθήκες (κατάσταση γηπέδου κ.τ.λ.), προκειμένου να φύγει από την πόλη της Θεσσαλίας με τους τρεις βαθμούς.

Στη 19μελή αποστολή μετέχουν οι Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Οικονόμου, Παπαστεριανός, Μάνος, Όγκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα και Κουτσιανικούλης.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μάρτος, Πλευράκης, Μονιάκης και Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Ρούσσος και Κοντογιάννης.

Με την ίδια... συνταγή

Σε ό,τι αφορά τώρα το αρχικό σχήμα, ο Παπαδόπουλος δεν αναμένεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στις Σέρρες. Η αναγκαστική θα αφορά τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Μάριο Μάρτος. Μάνος, Όγκμποε και Κουτσιανικούλης είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, κάτι που δείχνει και το... βάθος του φετινού ρόστερ.

Με κόσμο στο πλευρό του

Ο ΟΦΗ θα αγωνιστεί με τους φιλάθλους στο πλευρό του, καθώς συνεχίστηκαν και χθες οι εγγραφές για την εκδρομή. Μάλιστα, υπάρχει μια συνεννόηση με τους γηπεδούχους για περίπου 200 εισιτήρια, που θα καλύψουν τις ανάγκες των φίλων της ομάδας του Ηρακλείου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής :

 (15:00)

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΟΦΗ (γήπ. Καρδίτσας): Φωτιάδης (Καστοριάς), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Αϊναλής (Μακεδονίας), 4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων).

Εργοτέλης-ΑΟΧ/Κισσαμικός (γήπ. Παγκρήτιο): Μπακογιάννης (Αθηνών), Γιαννίκος (Πειραιά), Νιδριώτης (Αθηνών), 4ος: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου).

Α.Ε. Καραϊσκάκης-Αχαρναϊκός (γήπ. Αγίων Αναργύρων): Τάσης (Ηπείρου), Μωυσιάδης (Ηπείρου), Τσιλίκας (Αιτωλοακαρνανίας), 4ος: Τσετσίλας (Γρεβενών).

Καλλιθέα-Παναχαϊκή (γήπ. Καλλιθέας): Αντιπαριώτης (Αν. Αττικής), Μήταρης (Αν. Αττικής), Δουλγεράκης (Αν. Αττικής), 4ος: Δημητρόπουλος (Αν. Αττικής).

Απόλλων Λάρισας-Βέροια (γήπ. Αλκαζάρ): Ρούσης (Θεσσαλίας), Κωτούλας (Κιλκίς), Ζιγκερίδης (Κιλκίς), 4ος: Δραγούσης (Κιλκίς).

Τρίκαλα-Άρης (γήπ. Τρικάλων, ΕΡΤ3): Φωτιάς (Πέλλας), Πασχάλης (Ηπείρου), Καραλής (Ηπείρου), 4ος: Σιδηρόπουλος (Πέλλας).

Αιγινιακός-Δόξα Δράμας (γήπ. "Ι. Παρακυλίδης"): Βουρνέλης (Μακεδονίας), Νατσιόπουλος (Μακεδονίας), Γιάντσης (Ημαθίας), 4ος: Μαλούτας (Ημαθίας).

Παναιγιάλειος-Πανσερραϊκός (γήπ. Αιγίου): Κολύτας (Κέρκυρας), Κωνσταντίνου (Πρέβεζας), Φραγκούλης (Πρέβεζας), 4ος: Γκοβέσης (Αρκαδίας).

Ρεπορτάζ: Γιάννης Καλιακάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News