Αθλητισμός

Χάλκινο μετάλλιο ο Σηφάκης στο Πανευρωπαϊκό Ju-jitsu

Την 5η θέση κατέκτησε ο Καρουζάκης στην ίδια διοργάνωση  

Άλλο ένα μετάλλιο πρόσθεσε στη συλλογή ο Μανόλη Σηφάκης καθώς ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ju-jitsu, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Βουκουρέστι.
 

 
Ο αθλητής της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Αθλόπολις εκπροσώπησε τη χώρα μας και κατάφερε να διακριθεί χαρίζοντας ένα ακόμη μετάλλιο στην Ελλάδα. Έτσι, μετά την τρίτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Ju-jitsu τον Ιούνιο στην Αθήνα και την μοριοδότησή του στα ανώτατα ιδρύματα, ήρθε άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ju-jitsu, που πραγματοποιήθηκε το τριήμερο  27-28-29 Οκτωβρίου στο Βουκουρέστι.
 

Στην ίδια διοργάνωση συμμετείχε άλλος ένας αθλητής της  Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών και συγκεκριμένα ο Μανόλης Καρουζάκης, ο οποίος επίσης είχε μία πολύ καλή παρουσία κατακτώντας την 5η θέση στην κατηγορία του.
 

Την ικανοποίηση και τη χαρά του για την παρουσία των αθλητών του, δήλωσε ο προπονητής της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών, Γιώργος Ζαϊμάκης, ο οποίος τόνισε ότι η συστηματική προπόνηση και η αγάπη για το άθλημα μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.
 

Σχόλια