default-image

Ζήτησε νίκη με ΠΑΟΚ ο Χιμένεθ μετά τα συγχαρητήρια

Ποδόσφαιρο
Ζήτησε νίκη με ΠΑΟΚ ο Χιμένεθ μετά τα συγχαρητήρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτα ικανοποιημένος από το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στο παιχνίδι με την Μίλαν δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός μοίρασε πολλά μπράβο στους παίκτες του για την συγκέντρωση και τις σωστές αποστάσεις που διατήρησαν στο παιχνίδι με τους «ροσονέρι».

Παράλληλα, τόνισε πως το χθεσινό αποτέλεσμα ανήκει πλέον στο παρελθόν και πως στο άπαντες πλέον πρέπει να έχουν την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ (5/11, 19:30).

«Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την εικόνα σας και την απόδοσή σας. Δεν χάσατε τη συγκέντρωσή σας σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, κρατήσατε σωστά τις αποστάσεις και δεν αφήσατε τον αντίπαλο να μας δημιουργήσει προβλήματα, με εξαίρεση δύο σουτ. Είχαμε φιλοδοξία στο παιχνίδι μας και τη σωστή νοοτροπία.

Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά τώρα θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς. Υπάρχει το ματς με τον ΠΑΟΚ, το οποίο πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να ξεκουραστούμε και να είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο παιχνίδι που πρέπει να το κερδίσουμε. Από αύριο θα μιλήσω με τον καθένα ξεχωριστά για να δω σε τι κατάσταση είναι» ήταν τα λόγια του.

Πηγή: sportfm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News