default-image

Επτά νέα μέλη στη διοίκηση του ΑΟΚ Χανιά

Μπάσκετ
Επτά νέα μέλη στη διοίκηση του ΑΟΚ Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλη συμμετοχή υπήρξε στην πρώτη ιστορική γενική συνέλευση του ΑΟΚ Χανιά, η οποία πραγματοποιήθηκε προχθές Τετάρτη στην αίθουσα του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων. Η πρώτη εκλογική διαδικασία του χανιώτικου σωματείου στέφθηκε από επιτυχία, καθώς υπήρξε σχεδόν απαρτία.

Πιο συγκεκριμένα, από το σύνολο των «ταμειακώς εντάξει» μελών προσήλθε τουλάχιστον το 75% (απαιτείται το 50% συν ένα μέλος για να είναι έγκυρη η διαδικασία), ενώ το κλίμα ήταν εξαιρετικό ανάμεσα στους παρευρισκόμενους. Οι υποψήφιοι για το νέο 7μελές συμβούλιο (συν τρία αναπληρωματικά μέλη) ήταν 12 συνολικά.

Μετά την εκλογική διαδικασία, εξελέγησαν στο νέο 7μελές συμβούλιο οι (κατά αλφαβητική σειρά) εξής: Γρυλλάκης Εμμανουήλ, Ζουριδάκης Κωνσταντίνος, Καφαντάρης Στέφανος, Μπαρκούρας Γεώργιος, Ξυλάκης Μιχαήλ, Παπαδόπουλος Ιωάννης και Τσαμπάς Πέτρος.

Αναπληρωματικά μέλη θα είναι οι Σειραδάκης Ιωάννης, Πρωτογεράκης Εμμανουήλ και Μαργαρώνης Παναγιώτης.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Καλαθοσφαίρισης Χανιά θα συσταθεί σε Σώμα την ερχόμενη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στις 22:00.

Την ίδια ώρα, η προετοιμασία της ομάδας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Έσπερο στη Λαμία βρίσκεται στο τελικό της στάδιο. Οι Χανιώτες αναζητούν ακόμα την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό στο ματς της Κυριακής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News