default-image

Με Παπαστεριανό αλλά όχι με Μάρτος ο ΟΦΗ στην Καρδίτσα

Αθλητισμός
Με Παπαστεριανό αλλά όχι με Μάρτος ο ΟΦΗ στην Καρδίτσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με προπόνηση που έγινε το πρωί στο Βαρδινογιάννειο Aθλητικό Kέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε επί Κρητικού εδάφους την προετοιμασία του, για το εκτός έδρας  παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που θα γίνει την Κυριακή (3:00 μμ).

Ο Παπαστεριανός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στους 19 παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Νίκος Παπαδόπουλος. Όχι όμως και ο Ισπανός Μάρτος, ο οποίος έμεινε τελικά εκτός.

Την αποστολή του ΟΦΗ απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες: Στρέζος, Δερμιτζάκης, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Σιώπης, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης,Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Παπατόλιος, Οικονόμου, Παπαστεριανός,Μάνος, Ογκμποε, Κουσκουνάς, Λεάλ, Ορτέγκα, Κουτσιανικούλης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μάρτος, Πλευράκης, Μονιάκης, Περογαμβράκης και οι Παναγιώτου, Φαζός, Μπολάκης, Ρούσσος, Κοντογιάννης.

Η αποστολή του ΟΦΗ αναχωρεί το μεσημέρι  με πτήση από το Ηράκλειο για τη Θεσσαλονίκη και από εκεί θα μεταβεί οδικώς στην Καρδίτσα.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα προπονηθεί το Σάββατο το πρωί στην Καρδίτσα και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για το παιχνίδι, στο οποίο ο ΟΦΗ θα ζητήσει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη, μετά το διπλό επί του Πανσερραικού, στην πρώτη αγωνιστική.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη, όπου και θα παραμείνει και στο Ηράκλειο θα επιστρέψει τη Δευτέρα το πρωί.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News