default-image

Επιβλητική Τότεναμ, πήρε βαθμό ο ΑΠΟΕΛ στη Βεστφαλία

Ποδόσφαιρο
Επιβλητική Τότεναμ, πήρε βαθμό ο ΑΠΟΕΛ στη Βεστφαλία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολλά σπουδαία παιχνίδια περιελάμβανε η σημερινή ημέρα στο Champions League. Σίγουρα ξεχώρισε η επιβλητική νίκη της Τότεναμ με 3-1 επί της Ρεάλ Μαδρίτης που έδωσε στους Λονδρέζους και μαθηματικά την πρόκρισή τους στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Στον ίδιο όμιλο, ο ΑΠΟΕΛ απέσπασε ισοπαλία 1-1 στη Βεστφαλία με αντίπαλο την Ντόρτμουντ με σκόρερ και σε αυτό το παιχνίδι τον Ποτέ. «Ζωντανοί» παρέμειναν οι Κύπριοι στο κυνήγι της 3ης θέσης του 8ου ομίλου.

Στον 5ο όμιλο, η Λίβερπουλ ανέβασε ταχύτητα στο 2ο ημίχρονο και επικράτησε με 3-0 της Μάριμπορ κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Σεβίλλη νίκησε 2-1 τη Σπάρτακ Μόσχας και ανέβηκε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στον 6ο όμιλο, η Σαχτάρ Ντόνετσκ με πρωταγωνιστή τον Μάρλος νίκησε 3-1 τη Φέγενορντ και βρίσκεται μία ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση μετά τη μεγάλη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι με 2-4 επί της Νάπολι στην Ιταλία.

Η… αρμάδα του Γκουαρντιόλα έμεινε πίσω στο σκορ από τη Νάπολι, αλλά στη συνέχεια κυριάρχησε και με το επιβλητικό 4-2, έκανε το 4/4 στον έκτο όμιλο και «κλείδωσε» την παρουσία της στους «16» του Champions League.

Στον 7ο όμιλο, τέλος, η Πόρτο έκαμψε την αντίσταση της Λειψίας, νίκησε με 3-1 στο «Ντραγκάο» και ανεβήκαν στη δεύτερη θέση του έβδομου ομίλου. Μοναδική ευκαιρία να «κλειδώσει» την πρόκριση έχασε η Μπεσίκτας, η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Μονακό.

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής στους ομίλους 5-8

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Σεβίλλη-Σπαρτάκ Μόσχας      2-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Λίβερπουλ      8

2. Σεβίλλη      7

3. Σπαρτάκ Μόσχας      5

 Η επόμενη (21/11)

Σπαρτάκ Μόσχας      Μάριμπορ

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Νάπολι-Μάντσεστερ Σίτι      2-4

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Μάντσεστερ Σίτι      12

2.Σαχτάρ Ντόνετσκ      9

Η επόμενη (21/11)

Μάντσεστερ Σίτι      Φέγενορντ

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

2. Πόρτο      6

3. Λειψία      4

Η επόμενη (21/11)

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Τότεναμ-Ρεάλ Μαδρίτης      3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τότεναμ      10

2. Ρεάλ Μαδρίτης      7

Η επόμενη (21/11)

ΑΠΟΕΛ      Ρεάλ Μαδρίτης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News