default-image

Στην ΕΠΟ ο Τσάλος με τρία θέματα στην ατζέντα

Ποδόσφαιρο
Στην ΕΠΟ ο Τσάλος με τρία θέματα στην ατζέντα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ πραγματοποίησε σήμερα ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Φώτης Τσάλος.

Συζήτησε με τα στελέχη της Ομοσπονδίας για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την διεξαγωγή του αγώνα ΟΦΗ-Αιγινιακός (12/11), καθώς στις 11 και στις 14 Νοεμβρίου, έχουν οριστεί παιχνίδια της Εθνικής Νέων στο «Γεντί Κουλέ».

Στη επίσημη ενημέρωση τονίζεται: «Το παιχνίδι έχει οριστεί για την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο Γεντί Κουλέ, ωστόσο ο ΟΦΗ έχει παραχωρήσει το γήπεδο του στην ΕΠΟ και την Εθνική ομάδα Κ20, για τον προκριματικό γύρο Εθνικών ομάδων Νέων που θα γίνει στο Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα στο γήπεδο του ΟΦΗ έχουν προγραμματιστεί να γίνουν τα παιχνίδια: Ρουμανία-Ελλάδα (8/11), Ρωσία-Ρουμανία (11/11) και Ελλάδα-Ρωσία (14/11).

«Με χαρά μας φιλοξενούμε την Εθνική στο γήπεδο μας, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν θα πρέπει και εμείς να στερηθούμε το γήπεδο μας. Είναι το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας για το πρωτάθλημα και ο κόσμος μας θέλει πολύ να δεί την ομάδα μας στο παιχνίδι αυτό» ήταν τα λόγια του προέδρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στα στελέχη της ΕΠΟ, με τα οποία γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η κατάλληλη  λύση.

Η θέση του ΟΦΗ είναι ότι θέλει ο αγώνας να γίνει κανονικά την Κυριακή 12 Νοεμβρίου στο γήπεδο του, κόντρα στον Αιγινιακό.

Την ίδια ώρα με αφορμή την παρουσία του στην ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Φώτης Τσάλος κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και τον πρόεδρο της ΚΕΔ κ. Περέιρα, να παραστούν στο φιλικό προς τιμήν του Ευγένιου Γκέραρντ που θα γίνει 20 Νοεμβρίου στο Γεντί Κουλέ.

Παράλληλα ζήτησε και επίσημα μια συνάντηση με την Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας και τον κ. Περέιρα, για να συζητήσουν θέματα διαιτησίας της Football league, όπου η θέση του ΟΦΗ είναι πάγια ότι ζητάει πάντα το 50-50 εντός και εκτός έδρας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News