default-image

Έρχεται με φιλοδοξίες στο Ηράκλειο η Εθνική Νέων

Ποδόσφαιρο
Έρχεται με φιλοδοξίες στο Ηράκλειο η Εθνική Νέων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια από τις κορυφαίες διεθνείς διοργανώσεις των τελευταίων ετών φιλοξενεί από τις 8 έως τις 14 Ηρακλείου το Ηράκλειο, με την ΕΠΣΗ να είναι επί ποδός για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Πρόκειται για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2018, στην οποία θα συμμετέχει η Εθνική Νέων της Ελλάδας μαζί με Ρουμανία, Γιβραλτάρ και Ρωσία στον 10ο προκριματικό όμιλο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής των Νέων, Γιάννης Γκούμας, ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα συμπεριληφθούν στην αποστολή. Είκοσι κορυφαία ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου έρχονται στο Ηράκλειο με όνειρα για την πρόκριση στην επόμενη φάση (Elite Round), όπου θα περάσουν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Ξεχωρίζουν ο αμυντικός Νίκος Μπαξεβάνος που αγωνίζεται στη Λάτσιο και είναι γιος του πρώην προπονητή του Κισσαμικού, Σπύρου Μπαξεβάνου, ο αμυντικός Δημήτρης Εμμανουηλίδης που έχει υπογράψει συμβόλαιο στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο τερματοφύλακας Αντώνης Στεργιάκης που παίζει στην Σλάβια Σόφιας και ο επιθετικός του Αστέρα Τρίπολης, Τάσος Δουβίκας.

Αναλυτικά στην αποστολή μετέχουν οι: Σιαμπάνης (ΠΑΟΚ), Πετράκης (Ομπερχάουζεν), Παπάζογλου (Ξάνθη), Δημητρίου (ΠΑΟΚ), Μπαξεβάνος (Λάτσιο), Νταλακούρας (Παναιτωλικός), Τζοβάρας (ΠΑΟΚ), Χατζηδίμπας (ΠΑΟΚ), Καμπέτσης (Ντόρτμουντ), Ξενιτίδης (Ολυμπιακός), Κωστανάσιος (Ολυμπιακός), Στεργιάκης (Σλάβια Σόφιας), Ζήσης (Αστέρας Τριπ.), Μελιόπουλος (Ξάνθη), Δημήτρουλας (Παναθηναϊκός), Δουβίκας (Αστέρας Τριπ.), Γιούσης (ΑΕΚ), Εμμανουηλίδης (Παναθηναϊκός), Τάμπας (Ατρόμητος), Λυρατζής (ΠΑΟΚ).

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο Παγκρήτιο Στάδιο και στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και είναι μια καλή ευκαιρία για τον φίλαθλο κόσμο να απολαύσει μπάλα από τα καλύτερα ταλέντα. Το πρόγραμμα είναι:

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου

Σάββατο 11 Νοεμβρίου

Τρίτη 14 Νοεμβρίου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News